Blogi

Tutustu natiivimainonnan ja Readpeakin uusimpiin aiheisiin

Onko yritykselläsi blogi muttei riittävästi lukijoita?

Native advertisement

Ratkaisu on olemassa. Suomalaisen mainosalustan kautta yritykset voivat saada uusia lukijoita sadoista eri kotimaisista uutissivustoista, kuten Taloussanomat, Iltasanomat, MTV Uutiset, Tekniikan Maailma, Kaleva ja Terve.fi

Viimeisten vuosien aikana sisältömarkkinointi on ollut kasvussa ja monella markkinointia tekevälle yritykselle on ollut itsestäänselvyys ylläpitää blogia verkkosivujen yhteydessä.

Esteenä blogin menestykselle on silti monesti kaksi asiaa. Ensimmäinen on sisällöntuotanto. Moni yritys on ratkaissut sen sillä, että niillä on tiimissään sisäisesti hyvää sisältöä tuottavia henkilöitä. Toiset ovat ulkoistaneet tuotannon ammattitoimittajille.

Ehkä isompi pullonkaula on silti lukijavirta. Jos lukijamäärä jää pieneksi, esimerkiksi alle 300 kävijään per kuukausi, blogi ei juuri kykene tukemaan yrityksen myyntiä.

Mistä hankkia uusia lukijoita blogiin?

Monet ovat turvautuneet some-kanaviin nostaakseen lukijamääriä. Toisaalta merkittävimmät alustat kuten Facebook ja LinkedIn, ovat muuttaneet algoritmejaan siten että luonnollinen tavoitettavuus jaetulle sisällölle on erittäin rajattu.

Ostetulla mainonnalla saa liikennettä, mutta erityisesti LinkedIn on suhteellisen kallis tapa löytää oikeat lukijat blogiin.

Suomalainen startup Readpeak päätti luoda vaihtoehtoisen ratkaisun yrityksille. Se avasi helmikuussa verkkopalvelun jonka kautta yritykset voivat nostaa sisältönssa esille satojen uutissivustojen uutisvirtaan. Tätä kutsutaan natiivimainonnaksi.

Yritys voi helposti kirjautua ilmaiseen Readpeak verkkopalveluun, ja luoda blogille nosto-mainoksen median verkkosivuille. Nostossa näkyy kuva, otsikko, ingressi ja mainostajan nimi. Yritys voi valita mihin mediaan hän tuo bloginoston esille. Klikkaamalla bloginostoa lukija ohjautuu suoraan yrityksen blogiin.

Turvallista palvelussa on, että yritys maksaa vain klikeistä.

Supersuosittu Readpeak-mainosalusta on vuoden aikana saanut 1500 asiakasta ja sen kautta on tähän mennessä tehty Suomessa yli 3000 kampanjaa. Palvelun kautta markkinoivat muun muassa isot yritykset kuten DNA, Elisa, Posti, Mehiläinen, If ja Lähitapiola. Mutta jopa 400 pientä ja keskisuurta yritystä käyttää myös palvelua.

Jos haluat oppia enemmän natiivimainonnasta, löydät tietoa täältä: Miksi natiivimainonta on niin tehoasts?

Voit kirjautua ilmaiseksi Readpeakiin ja aloittaa oman natiivikampanjan rakentamisen minuteissa.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  on työkalu saavuttamaan  kohderyhmäsi  digitaalisesti  natiivimainonnan  avulla

Rekisteröidy ilmaiseksi
Readpeak käyttäjäksi

readpeak - native annonsering

1500
bolag använder
Readpeak
i Norden

readpeak - native annonsering

+2000
native kampanjer
per år

readpeak - native annonsering

+400
publicister
i 5 marknader

Readpeak - natiivimainonta online-media

Case Docrates- Konversioiden osalta Readpeak vetää pisimmän korren

Docrates vertaili kolmen mainosalustan konversiotehokkuuden. Natiivi päihitti SOMEn.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Natiivimainoskampanjan luominen ei ole niin vaikeaa kuin luulet

Mikäli olet osa markkinointi- tai mainostiimiä, sinulle on tuttua varautuneisuuden tunne, aina aloittaessasi uutta markkinointikampanjaa. On paineita budjetin suhteen; yrität saada täysin erilaisia ryhmittymiä toimimaan yhdessä, on monia mittareita joita seurata – yksinkertaisesti sanottuna, uuden natiivimainoskampanjan käynnistäminen voi tuntua kovin työläältä. 

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Case Docrates- Konversioiden osalta Readpeak vetää pisimmän korren

Docrates vertaili kolmen mainosalustan konversiotehokkuuden. Natiivi päihitti SOMEn.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

6 tapaa optimoida natiivimainoskampanjasi

Olet aloittanut natiivimainoskampanjan ja saanut joitain tuloksia. Mainoksesi ovat toimineet hyvin, mutta sinulla on tuntuma, että voisit saada parempiakin tuloksia. Jos tämä kuulostaa tutulta, tämä blogi on sinua varten.

Lue lisää

2020 © ReadPeak Oy