Blogi

Tutustu natiivimainonnan ja Readpeakin uusimpiin aiheisiin

Markkinointijohtaja, missä mediassa kohderyhmäsi kuluttaa mediaa?

Natiivimainonnan työkaluilla voit kohdentaa sisältösi paremmin kuin arvasitkaan

Markkinoinnin ensimmäinen oppitunti on ymmärtää potentiaalista asiakasta, hänen tapojaan ja ostokäyttäytymistä. Jokainen kohdeasiakas kuluttaa useampia verkkomedioita. Siksi medioista on tullut erittäin tehokas tapa tavoittaa tarkkoja kohderyhmiä. Se toimii jos sen tekee oikein.

Mediat avat sisältöalustoja, ei mainosalustoja. Siksi tehokkain tapa saada kohderyhmän huomiomediassa on sisältömuotoisen mainonnan kautta.

Tässä viisi vinkkiä miten teet sen tehokkaasti. Ilman että sinun tarvitsee olla yhteydessä mediaan myyntitiimiin.

1. Määrittele mitä medioista kohderyhmäsi lukee

Vaikka ostopersoonasi olisi kiinnostunut veneilystä, niin hän voi yhtä hyvin lukea iltapäivälehden verkkosivustoa tai paikallista uutismediaa kuin Vene-lehteä.

Oikeaa kohderyhmää voit saada kiinni monesta mediasta, kun hyödynnät kohdennuksen mahdollisuuksia. Valitse siksi 5-20 eri mediasivustoa kampanjaasi.

2. Luo sisältöä joka puhuttelee kohdeyleisöä

Yritykselläsi saattaa olla jo blogeja ja artikkeleita jotka puhuttelevat kohdeyleisöä. Voit hyödyntää näitä.

Jos sinulla ei ole niitä valmiina, sinun kannattaa luoda uutta sisältöä. Tästä voit lukea ohjeet, miten luot hyödyllistä ja koukuttavaa sisältöä niin B2C kuin B2B -kohderyhmille: linkki

Sisällön tehtävä ei ole ainoastaan herättää huomioita. Hyvä juttu vakuuttaa, kouluttaa ja perehdyttää lukijaa yrityksesi tarjontaan. Se tekee sen miellyttävästi ja samalla kannustaen toimintaan.

3. Luo kampanja natiivimainonnan alustan avulla

Monet valtamediat ja pienemmät kohdemediat ovat avanneet ulkopuolisen natiivimainonnansisältöpromootio-alustoille kuten Readpeakille.

Se on tehokkain, ja nopein tapa saada sisältömainoksesi esiin median uutissivustolle. Kampanjoissa on monta kohdennusmahdollisuutta. Uuden kampanjan luomiseen menee vain 15 minuuttia.

Palvelun käyttöönotto on ilmainen. Maksat vain lukijoista (klikeistä) jotka siirtyvät yrityksen sisältöön.

Mediavalikoimasta löydät muun muassa Sanoman, Otavan, A-Lehtien, Kalevan, Turun Sanomien, Keskisuomalaisen MTVuutisten ja monien muiden kustantajien mediat.

4. Kohdenna tarkasti

Natiivimainonnan kautta pystyt kohdentamaan mainonnan tarkasti oikeallehenkilöille. Tämä tapahtuu kohderyhmän kiinnostuksen perusteella. Määrittelet mille kohderyhmälle haluat kohdentaa kampanjan. Voit valita yli 400 eri kategorian perusteella.

Uutena tehokkaana ominaisuutena voit kohdentaa avainsanakohdennuksella, jolloin voit valita 10 avainsanaa. Jos nämä sanat ovat valittujen medioiden uutisissa, niin sisältömainoksesi näkyy sen sisällön yhteydessä.

Jos valitset sanan ”veneily”, niin sisältömainoksesi näkyy jokaisen sisällön yhteydessä missä käytetään sanaa veneily tai sen eri muotoja.

5. Konversio-optimoi

Yhä enemmän haetaan selkeitä, sekä pehmeitä että kovia, konversioita digitaalisista kampanjoista. Readpeakin alusta on erikoistunut juuri konversioiden optimointiin.

Jokaiselle kampanjalle luot helposti yhden tai useamman konversiotavoitteen. Nämä voivat esimerkiksi olla ostoksia, ladattuja oppaita tai kuinka moni vieraili hinnasto-sivulla.

Kampanjassa pystyt seuraamaan tarkasti, mikä mediakanava ja mikä sisältö tuottaa parhaimmat konversiot.

Näillä toimenpiteillä pystyt tehokkaasti löytämään oikean kohderyhmän mediasta, herättää heidän kiinnostuksensa, saamaan heidät lukemaan sisältösi ja seurata minkä median kävijät konvertoituvat parhaiten.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  on työkalu saavuttamaan  kohderyhmäsi  digitaalisesti  natiivimainonnan  avulla

Rekisteröidy ilmaiseksi
Readpeak käyttäjäksi

readpeak - native annonsering

+3000
bolag använder
Readpeak
i Norden

readpeak - native annonsering

+7000
native kampanjer
per år

readpeak - native annonsering

+2000
publicister
i 5 marknader

Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Tästä syystä natiivimainonta toimii B2B yrityksille

Kerromme 2 taustaa siihen, miksi natiivimainonta tehostaa B2B-markkinointia

So funktioniert Readpeak
Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Näin luot toimivaa sisältöä natiivimainontaa varten

Sisältö on sisältömarkkinoinnin tärkein osa. Ilman toimivaa sisältöä näkyvyydestä, strategiasta, markkinoinnista tai teknologiasta ei ole hyötyä. Se on kuin onkisi ilman matoa lammessa joka on täynnä kalaa.

So startest Du mit Native Advertising
Lue lisää

2022 © ReadPeak Oy