Blog

Read the latest news
about Native Advertising

5 grunde til at din marketingstrategi skal inkludere native advertising

Du ved, at fantastisk content og en gennemtænkt marketingstrategi er essentiel for at finde leads og for at generere salg.

Og måske har du allerede verdens bedste content, men det er ligegyldigt, hvis ingen ser det.

Det er dyrt at købe traditionelle annoncer, og resultaterne kan være uforudsigelige. Så hvad er løsningen? At skabe mere content? At skabe bedre content? Måske… og så alligevel ikke.

Løsningen er at bruge native advertising i din målgruppes nyhedsfeeds. 

Native advertising er en af de hotteste trends inden for marketing for tiden. 

Så meget, at det forventes at vokse 372%, når vi rammer 2025, så den globale markedsværdi bliver 402 milliarder dollars.

Tænker du over, hvordan du kan bruge det i din marketingstrategi for 2022? 

Her er 5 grunde til at vores team af specialister her hos Readpeak synes, du at bør investere i native advertising i 2022 og fremadrettet.

1. Native annoncer har en højere CTR end traditionelle annoncer

Når du betaler for annoncer, er pengene kun godt givet ud, når en læser klikker på annoncen og besøger din hjemmeside.

Derfor skal du altid kigge grundigt på din click-through rate, når du evaluerer på din kampagne.

Hvis du har en høj CTR betyder det stort set altid, at din annonce er engagerende, relevant og interessant nok, til at læseren gerne vil vide mere om dig.

Med en native advertising-kampagne kan du forvente at dine CTRs bliver op til 8 gange højere end ved traditionel annoncering. Dette skyldes deres placering direkte i feedet, og at deres design passer til sidens layout.

Native advertising er designet til at blive set på mobil eller tablet, hvilket betyder, at det er langt mindre påtrængende og irriterende end andre typer af annoncering.

Ingen bryder sig om en irriterende pop-up-annonce, der forhindrer en i at læse contentet!

2. De er mere effektive at bruge

Hos Readpeak er det en fordel at have en højere CTR, da en højere CTR hos Readpeak resulterer i en lavere pris pr. klik (CPC) og dermed også en lavere pris pr. konvertering. Det er kosteffektivt!

En højere CTR er kun realisérbar, når dine annoncer bliver vist de rigtige steder og er målrettet din ideelle målgruppe. Mange marketingfolk, som betaler for Google PPC-annoncering, finder ud af, at de faktisk taber penge på utilsigtet at tiltrække det forkerte publikum, men det sker ikke hos Readpeak.

Fordi native advertising er så målrettet i sin natur, får du en højrere CTR hos den helt rette målgruppe. I sidste ende reducerer det din CPC, hvilket betyder, at du som annoncør får mere for pengene. 

3. Få flere kvalitetsleads 

Hvad er i sidste ende målet med din annoncering?

Med stor sandsynlighed er det at få flere besøgende til din hjemmeside og at generere flere leads af højere kvalitet.

Hvordan kan native advertising hjælpe dig med at nå i mål?

Native annoncerne giver dig mulighed for at promovere specifikke landingssider, hvor du som annoncør kan dele relevant information med dine besøgende. Men ønsker du som annoncør, at engagere de besøgende bør du sikre, at der på den pågældende landingsside er en ‘call-to-action’, som opfordrer én til at gøre noget aktivt. 

Formålet? Det kan være at  indsamle e-mail-information eller få brugerne til at foretage en prisberegning. Det er dig som annoncør, der skal definere, hvad et lead er hos jer, men lykkes du med at få en tilmelding til et nyhedsbrev, et gratis download eller lignende så har du genereret et værdifuldt lead!

Docrates – et eksempel: 

Lad os tage et kig på Docrates for at se på, hvordan de bruger native advertising til at skaffe leads.
Docrates Cancer Centre er et finsk hospital, der ligger i Ruoholahti, Helsinki, og som er specialiseret i udredning, behandling og genoptræning af kræftpatienter. 

Docrates’ marketingteam begyndte at bruge Readpeaks native advertising-værktøj i starten af 2017. Siden da har værktøjet været brugt kontinuerligt til at markedsføre content på forskellige medier.

Øget kendskab har været det centrale fokus for Docrates’ content marketingteam, men det er i stigende grad blevet vigtigt, at måle og optimere på leads, hvilket i Docrates tilfælde er lig med kontakter.

Og indsatsen er ikke forgæves. Ifølge alle konverteringsindikatorer slår native advertising gennem Readpeak den trafik, der kommer fra Facebook. Så selvom prisen pr. klik er lidt billigere gennem Facebook, så var den samlede læsetid og konverteringerne mærkbart lavere sammenlignet med trafikken fra Readpeak.

4. Skalér udenfor sociale medier

Kæmper du med at opnå gode resultater af dine annoncekampagner på sociale medier? Så er du ikke den eneste!

Sociale medier kan være uforudsigelige, og det kan føles som om, algoritmerne ændrer sig hurtigere, end du kan nå at følge med.

Virksomheder bliver ramt af dette, og mange oplever at deres reach falder drastisk mere eller mindre fra dag til dag.

Derfor er det vigtigt at se efter alternative måder at skille sig ud på, og at markedsføre sig flere forskellige steder. 

Hvis du gerne vil have de bedste betingelser for at få succes digitalt, bør du implementere native advertising i din marketingstrategi.

Det fjerner stressen og usikkerheden, der følger med, når du prøver at forstå, hvad sociale medier gerne vil have.

Så længe du kender din målgruppe og skaber godt content, er du allerede nået halvvejs i mål med din succes, når det kommer til native annoncer.

5. Native annoncer kan opbygge brandkendskab

Native advertising giver en fantastisk mulighed for at opbygge brandkendskab.

Forbrugere har fået nok af konstant at blive bombarderet af påtrængende display annoncer. Faktisk i en sådan grad, at de fuldstændigt ignorerer dem og fortsætter med det, de var i gang med på nettet.

Marketingteams bør i stedet bygge annoncer, der integrerer sig naturligt med det omkringliggende content uden at trænge sig på eller forstyrre brugeroplevelsen.

Det er her native annoncer kommer  ind i billedet. Den måde, de usynligt flyder sammen med det andet content på siden, skaber et positivt brandimage.

Og brugerne skal nok klikke på dem hvis de finder budskabet interessant og relevant.

På denne måde viser du din målgruppe, at du tror nok på din virksomhed til at investere i den, og at det er sikkert for dem at stole på dig.

Det betyder, at når de er klar til at købe det, du sælger, så kommer de til dig først.

Konklusion

Overvejer du stadig at prøve native advertising i 2022? 

Hvis du plejer at betale for traditionel PPC-annoncering, og det ikke har givet dig de resultater, du fortjener, så kan det blive en af de bedste beslutninger du tager i år være at benytte native advertising som enten et alternativ eller supplement til din eksisterende marketingstrategi.

Hvis du gerne vil have endnu mere information, så kig på nogle af de andre artikler her på siden. Du vil ikke fortryde det. 

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse