CASE

Zmarta Group

Zmartan lähestymistapa on erittäin fiksu ja zmartaisittain harkittu

Zmarta Group

Kampanja: Zmarta

Ajanjakso: toukokuu–joulukuu 2020

Lukijoita: 188 564

Formaatti: Sisältönatiivi, tuotenatiivi

Parhaat tulokset tuottaneet sivustot: Göteborgs-Posten, HD, IDG, Affärsvärlden, Aftonbladet, SvD, Svensk Dam, MSN, Nyteknik, Allt för föräldrar, Expressen, Omni.

Tavoite: Korkealaatuinen ja optimoitu kävijäliikenne

CPC keskiarvo: 4,94 SEK

Paras CPC sivustolla: 2,04 SEK

CTR keskiarvo: 0,43 %

Paras artikkelin CTR sivustolla: 6,76 %

Paras CTR sivustolla: 3,99 % (12 928 klikkausta)

Kampanjaoptimoinnin CTR keskiarvo: 0,15 %–45 %


Opi lisää

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.

Varaa demopalaveri sähköpostitse: support@readpeak.com
tai +358 40 653 9996

Tausta

Zmarta lanseerasi keväällä 2020 konseptin ”Fiksujen ihmisten taloudenhallintaa” kasvattaakseen tunnettuvuuttaan.

Konsepti lanseerattiin selkeällä päämäärällä tarkoituksenaan kasvattaa tietoisuutta brändistä ja asiakasvirtaa. Yhteistyöllä Readpeakin kanssa on ollut samat tavoitteet: brändin tunnettuvuuden lisääminen ja uusien asiakkaiden tuominen Zmartalle. 


Kampanjan asetelma

Zmarta on tuottanut hyvää sisältöä läpi kampanjan ja he ovat olleet sitoutuneita, joka on edesauttanut sitä, että yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. 

Kampanjassa käytetty materiaali sisälsi viisitoista kappaletta erilaisia artikkeleita ja 5–15 erilaista varioaatiota per artikkeli, sekä aina vuodenaikaan sopivaa kuvamateriaalia näihin yhdistettyinä.

Zmarta on myös ollut aktiivinen alustalla, ja työskennellyt erittäin taktisesti optimointinsa suhteen sekä sivustojen että tarjoustensa ja viestiensä kanssa, saavuttaakseen parhaat tulokset itselleen. 

Kahden erilaisen natiiviformaatin hyödyntämistä

Readpeakin kahta erilaista natiivimainontatuotetta, sisältönatiivia ja tuotenatiivia käytetään yhdessä. Sisältönatiivia on käytetty sekä lisäämään luottamusta tuotemerkkiä kohtaan, että ohjaamaan ja auttamaan ihmisiä yksinkertaisesti saamaan parempia lainaehtoja itselleen.

Tuotenatiivia, jossa kävijät tuodaan suoraan lomakkeeseen, on käytetty lisäksi mukana kampanjassa.

Tämä yhdistelmä tuo yhteistyölle erittäin hyvät edellytykset. 


Lue lisää sisältö- ja tuotenatiivin eroista täältä

Sisältönatiivi johtaa artikkelisivuille syvempää lukukokemusta varten ja sitouttamiseen.


Suurin fokus on ollut sisältönatiiviformaatissa, jossa sitouttavat artikkelit kasvattavat luottamusta Zmartaa kohtaan, ja samalla kouluttaa lukijaa kuinka he voivat saada paremman ja turvallisemman talouden itselleen.

Tuotenatiivi johtaa kävijän suoraan lomakkeeseen jolla he voivat vertailla ja etsiä lainoja.

Tuotenatiivia on käytetty kampanjassa samaan aikaan, mutta kampanjan tuotenatiivikampanjan painotus on ollut identifioida ja tavoittaa heidät, jotka ovat jo pidemmällä prosessissaan ja aikeissa lainata rahaa. Klikkauksen kautta he päätyvät suoraan lomakkeeseen, jolla voivat vertailla lainoja ja tehdä lainahakemuksen tarpeen vaatiessa. 

Muutama esimerkki parhaimmista tuloksellisista mainoksista

Yksi Zmartan parhaiten tuloksia tuottanut artikkeli oli ”Lainaaminen oli erittäin tavanomaista 2020”

Yhteensä kolme kappaletta natiiviatikkeleita ja kuusi variaatiota näistä luotiin ohjaamaan kävijäliikennettä sisältöön. Readpeakin alusta optimoi reaaliajassa mitkä mainosversiot parhaiten ohjaavat liikennettä kultakin sivustolta ja minäkin aikana. Tässä esimerkissä paras mainos ohjasi 12 354 lukijaa artikkeliin. 

CTR keskiarvo: 2,58 %
CTR keskiarvo parhaassa ympäristössä: 4,06 %

CPC keskiarvo: 3,09 SEK
CPC keskiarvo parhaassa ympäristössä:1,87 SEK

Toisessa artikkelissa jonka haluamme nostaa esiin otsikkona oli ”Säästä 100 000 kruunua näillä konsteilla!”

Yhteensä kolme natiiviartikkelia joista oli 14 eri versiota luotiin ohjaamaan kävijäliikennettä sisältöön. Dataohjatun alustan vahvuus on optimoinnissa. Monet mainosversiot ovat avain optimoinnin täyteen hyödyntämiseen. Tästä Zmarta otti vaarin. Tässä esimerkissä paras mainos ohjasi 9206 lukijaa lukemaan artikkeliin. 

CTR keskiarvo: 2,02 %

CTR keskiarvo parhaassa ympäristössä: 3,82 %

CPC keskiarvo: 2,68 SEK

CPC parhaassa ympäristössä: 2,14 SEK


Readpeakin alustan ansiosta olemme saaneet sekä kattavuutta että laadukasta liikennettä. Yhteistyömme salli työskennellä dynaamisesti budjetin ja materiaalin kanssa. Readpeak on ajanmukainen alusta, joka sopi meille mainiosti.

Niklas Jansson CMO Zmarta Group

Tulos joka on erittäin hyvä, mutta joka ei vielä ole tavoittanut huippuaan


CPC keskiarvo: 4,94 SEK

CTR keskiarvo: 0.43 %

Paras CPC sivustolla: 2,04 SEK

Paras artikkelin CTR sivustolla: 6,76 %

Paras CTR sivustolla: 3,99% (12.928 klikkausta)

Kampanjaoptimoinnin CTR keskiarvo:  0,15–0,45 %


Tulokset osoittavat, että Zmartan kampanja paranee paranemistaan. CTR kertoo, että Readpeakin algoritmit ja koneoppiminen auttavat optimoimaan parempia ja parempia sijoituksia ajan kuluessa, ja näin ollen tuottaa alemman hinnan per lukija. 


Yhteenveto


Zmarta tietää miten tehdä tehokasta markkinointia. He työskentelevät natiivimainonnan parissa täysin oikealla tavalla ja hyödyntävät Readpeakin alustaa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Se, että näkee yhteistyön hyödyllisyyden pitkälle aikavälille on monia etuja. Tällöin voi kokeilla esimerkiksi erilaisia teitä saavuttaakseen yhdessä sovitut tavoitteet. 

Tämä yhteistyö on toiminut erittäin hyvin, ja tulos vain paranee koko ajan. 

Jatkamme valitulla tiellä ja kehitämme yhteistyötä Zmartan fiksun jengin kanssa!2022 © ReadPeak Oy