Slik fungerer native-annonsering 

Lære mer:

Hva er native-annonsering?

Les mer

Hva gjør native-annonsering så effektivt?

Les mer

Hvordan kommer vi i gang med native-annonsering?

Les mer

Hva er forskjellen mellom "Content Native" og "Produkt Native"?

Les mer

Se video: Lag en native-kampanje på 15 minutt

Les mer

Registrer deg gratis

Hvordan fungerer Readpeak?

Readpeak er en annonseringsplattform som spesialiserer seg på native-annonsering. Målet er å gjøre det så enkelt som mulig for annonsører og byråer å lage smarte, kraftfulle native-kampanjer.

Det er helt gratis å registrere seg og opprette native-annonser med Readpeak. Du betaler kun for antallet klikk du får i en aktiv annonsekampanje.

Spesialisert på flere ulike nivåer

Vi optimaliserer kampanjen din automatisk. Alt du trenger å gjøre er å angi det maksimale beløpet du ønsker å betale for per klikk fra annonsen til nettsiden din. Når du har angitt en CPC (Cost-Per-Click) eller maksimal kostnad per klikk, tar Readpeak seg av hele kjøpsprosessen mellom kampanjen og de nyhetssidene dere ønsker å vises på. Algoritmen vår jobber konstant med å holde prisen så lav som mulig. Dette gjør at du, i de fleste tilfeller, vil ende opp med å betale mindre enn det maksimale budsjettet du har satt av.

Vi sørger automatisk for at native-annonsene dine, som består av bilde, overskrift og ingress, skaleres riktig for hver enkelt nettside som den vises på. Dette betyr at selv annonser med identisk innhold, vil se annerledes ut på sidene til for eksempel VG.no, TV2.no, Nettavisen.no, etc. Annonsen vil alltid se ut som en integrert del av de andre nyhetsartiklene på nettsiden. Dette er kjernen i native-annonsering, og vi håndterer hele denne prosessen for deg automatisk.

Readpeak har mange avanserte funksjoner dersom du ønsker å gjennomføre retargeting-kampanjer, konverteringsoptimalisering, eller aktivere tredjepartsprogrammer som Doubleclick eller Adform. Spør oss gjerne om mer informasjon vedrørende dette.

Når du har opprettet og aktivert din egen kampanje, begynner den å vises på nyhetsidene til de valgte mediene (se videoen: Lag en native-kampanje på 15-minutter). Deretter kan du følge kampanjens ytelse i sanntid med kampanjestatistikk og ytelsesgrafer presentert på en forståelig måte. Du kan se hvor og hvilke annonser som fungerer best. Du kan også følge antall konverteringer og hvilke nyhetssider som genererer de beste lesetidene på din nettside.

Kostnadene for kampanjene dine faktureres i begynnelsen av hver måned. Disse kostnadene er basert på de faktiske budsjettmidlene som er brukt i forrige måned. Du bestemmer selv størrelsen på budsjettet ditt. Dette betyr at du ikke betaler noe på forhånd, men først etter at du har fått resultatene av kampanjen.

Ønsker du et 30-minutters online møte med oss?

Den beste måten å komme i gang med effektiv native-annonsering, er å booke et gratis online-møte med oss. Da vil dere vil få servert inspirerende case-historier fra virkeligheten, presentasjon av plattformen og ikke minst innsikt i de beste native-annonseringsstrategiene akkurat nå. Sammen finner vi ut hvordan native-annonsering kan gi deg de beste resultatene i din markedsføringsstrategi.

        Bestill et 30-minutters nettmøte med teamet vårt:

               support@readpeak.com eller +47 97090491
Book et møte

2022 © ReadPeak Oy