Näin natiivimainonta toimii

Opi lisää

Mitä on natiivimainonta?

Lue lisää

Miksi natiivimainonta on niin tehokasta?

Lue lisää

Miten pääsemme alkuun natiivimainonnan kanssa?

Lue lisää

Mikä ero on sisältönatiivin ja tuotenatiivin välillä?

Lue lisää

Tutoriaalivideo: Näin rakennat natiivikampanjan 15 minuutissa

Lue lisää
Blogi

Tästä syystä natiivimainonta toimii B2B yrityksille

Kerromme 2 taustaa siihen, miksi natiivimainonta tehostaa B2B-markkinointia

Lue lisää

Rekisteröidy ilmaiseksi Readpeakiin

Miten Readpeak toimii?

Readpeak on mainosalusta, joka on erikoistunut natiivimainontaan. Readpeak pyrkii tekemään natiivimainonnan niin yksinkertaisesti ja helposti kuin mahdollista, jotta mainostajien ja toimistojen olisi helppo luoda fiksuja ja vahvoja natiivimainoskampanjoita. 

Readpeakiin rekisteröityminen ja natiivimainontakampanjan luominen on maksutonta. Maksu veloitetaan ainoastaan jokaisesta aktiivisen mainoskampanjan klikkauksesta. 

Readpeak on erikoistunut useaan yksityiskohtaan

Optimoimme kampanjanne automaattisesti. Teidän tarvitsee vain määritellä maksimisumma, jonka haluatte maksaa kotisivuillenne vievästä klikkauksesta. Sen jälkeen, kun olette asettaneet maksimihinnan klikkaukselle (CPC), Readpeak hoitaa koko ostoprosessin kampanjanne ja julkaisijoiden välillä, joiden sivustoilla haluatte kampanjanne näkyvän. Algoritmimme työskentelee tehokkaasti saadakseen hinnan teille mahdollisimman alhaiseksi. Näin ollen useimmissa tapauksissa maksatte vähemmän, kuin mikä maksimibudjettinne on ollut. 

Readpeak tuo skalautuvuuta natiivikampanjaan

Varmistamme automaattisesti että natiivimainoksenne kuva, otsikko ja ingressi skaalautuvat joka sivustolle oikein. Tämä tarkoittaa, että vaikka mainoksessanne onkin sama sisältö, se näyttää erilaiselta MTVuutisten, Ilta-Sanomien ja MeNaisten yms. sivuilla. Mainos tulee aina näyttämään samanlaiselta kuin muu uutissivustolla oleva sisältö. Tämä on natiivimainonnon ydin, ja pidämme huolen tästä prosessista automaattisesti. 

Tehokaat optimointiyökalut

Readpeakilla on monia edistyneitä toimintoja, mikäli sinun tarvitsee rakentaa jälleenmarkkinointikampanjoita, tehdä konversio-optimointia tai liittää kampanjaseurantaan mukaan kolmansia osapuolia kuten Doubleclick tai Adform. Kysy meiltä lisätietoja.


Seuraa tuloksia reaaliajassa

Kun olette luoneet ja aktivoineet oman kampanjanne, se alkaa pyörimään valittujen medioiden uutissivustoilla (katso video: näin luot natiivimainoskampanjan) ja pääsette seuraamaan tilastoja reaaliajassa oman liittymän seurantanäkymästä. Pääsette tarkistamaan mitkä mainokset toimivat parhaiten, ja millä uutissivustoilla. Voitte myös seurata konversioita sekä mitkä uutissivustot tuottavat parhaimmat lukuajat teille.

Seruaa tuloksia sisältö, mainos ja mediakohtaisesti
Kerää dataa ja ymmärrystä sivustotasolla, mikä toimii ja mikä ei

Kampanjanne veloitetaan joka kuun alussa. Veloitus määräytyy edellisen kuukauden todellisen kulutetun budjetin mukaisesti. Voitte itse määritellä päättää budjettinne suuruuden. Ette siis maksa etukäteen mitään, vaan saatte ensin kampanjanne tulokset, ja vasta sen jälkeen maksatte niistä. 


Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

2022 © ReadPeak Oy