Näin natiivimainonta toimii

Opi lisää

Mitä on natiivimainonta?

Lue lisää

Miksi natiivimainonta on niin tehokasta?

Lue lisää

Miten Readpeak toimii?

Lue lisää

Miten pääsemme alkuun natiivimainonnan kanssa?

Lue lisää

Tutoriaalivideo: Näin rakennat natiivikampanjan 15 minuutissa

Lue lisää
Blogi

Tästä syystä natiivimainonta toimii B2B yrityksille

Kerromme 2 taustaa siihen, miksi natiivimainonta tehostaa B2B-markkinointia

Lue lisää

Rekisteröidy ilmaiseksi Readpeakiin

Mikä ero on sisältönatiivin ja tuotenatiivin välillä?

Readpeak tarjoaa kahta erilaista mainosmuotoa natiivimainonnassa. Sisältönatiivi ja tuotenatiivi, jotka muistuttavat ulkomuodoltaan toisiaan. Isoin ero näiden välillä tulee siitä, mitä halutaan markkinoida. 

Sisältönatiivi

Sisältönatiivi-formaatti on luotu markkinoimaan kotisivuillanne olevaa sisältöä, kuten esimerkiksi blogikirjoitusta tai artikkelia. Tai jotakin muuta laskeutumissivua, jossa on selkeä sisältö, ja sitä on tarpeeksi. Laskeutumissivuston pitää tuntua artikkelilta, jonka kautta lukija pääsee syventymään johonkin aiheeseen, yritykseen, tuotteeseen tai palveluun. 

Uutissivustoilla näkyvien kiinnostuneita lukijoita tavoittelevien natiivimainosten tulee noudattaa journalistista linjaa tarkasti. Otsikon tulee olla selkeä, ja kirjoitettu hyvällä suomen kielellä. Ingressi tulee myös olla kielellisesti hyvin kirjoitettu kokonaisia lauseita käyttäen, ja sen tulee kuvastaa sisältöä joka laskeutumissivulta löytyy. 

Sisältönatiivi

Tuotenatiivi

Tuotenatiivi on luotu markkinoimaan tuotteita, verkkokauppoja, etusivuja ja rekisteröinti- tai ilmoittautumissivuja. Tämä tekee formaatista vapaamuotoisemman kuin sisältönatiivi. Kävijäliikenne tuotenatiivi-kampanjoissa ohjataan suoraan mille tahansa sivulle, myös sellaisille jotka eivät ole artikkeleita tai blogikirjoituksia. 

Samalla tavoin kuin sisältönatiivi-mainoksissa, on myös tuotenatiivi-mainoksissa otsikko, ingressi, kuva, teema ja valintapainike. Mutta tuotenatiivi-mainoksella voidaan käsitellä enemmän myynnillisiä otsikoita, tarjouksia, hintoja ja alennuksia. 

Tuotentiivi

Strategia ja suorituskyky

Lyhyesti sanottuna voidaan todeta, että eri mainosmuodot täyttävät eri toimintojen tarpeita markkinoinnissanne. Sisältönatiivi lisää tunnettuvuuttanne ja tietoisuutta tuotemerkkinne vahvuuksista. Klikkausprosentti on yleisesti ottaen korkeampi ja saatte ostettua isomman määrän laadukkaita lukijoita kotisivuillenne. Lukuaika on yleensä noin 1–3 minuuttia per vierailu.

Tuotenatiivi on erittäin hyvä konversioissa, kuten ostoissa, rekisteröitymisessä ja ilmoittautumisissa webinaareihin tai uutiskirjelistoille. Konversioprosentti on usein korkeampi tuotenatiivikampanjoissa kuin sisältönatiivikampanjoissa, ja siksi ne myös yleensä suunnataan sellaisille kohderyhmille, jotka ovat lähellä ostopäätöksen tekemistä. 

Molemmat formaatit sopivat  sekä B2B että B2C markkinointiin ja monet käyttävät molempia formaatteja yhtä aikaa.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

2022 © ReadPeak Oy