Slik fungerer native-annonsering 

Lære mer:

Hva er native-annonsering?

Les mer

Hva gjør native-annonsering så effektivt?

Les mer

Hvordan fungerer Readpeak?

Les mer

Hva er forskjellen mellom "Content Native" og "Produkt Native"?

Les mer

Se video: Lag en native-kampanje på 15 minutt

Les mer

Registrer deg gratis

Hvordan kommer vi i gang med native-annonsering?

Det første du må gjøre for å komme i gang med native-annonsering, er å registrere deg som Readpeak-bruker. Dette er helt kostnadsfritt.

Når du har registrert deg og logget inn på Reapdeak, får du se en kort video om hvordan du oppretter en native-annonsekampanje. Vi anbefaler deg å se denne videoen. Den kan også finnes her: (Se videoen: Slik lager du en native-annonsekampanje)


Hva trengs for å lage den første kampanjen?

1. Velg ditt annonseformat

Du må først bestemme deg om du vil lage en reklamekampanje med native-innholdsannonser eller native-produktannonser. Dette er to forskjellige annonseformater. Du kan lese mer om forskjellene her (innhold-native & produkt-native).

Kort fortalt avhenger valget av format hvilken type nettside du vil føre leseren til. Hvis det er en innholdsside, for eksempel en artikkel, blogg eller annen landingsside med innhold av høy kvalitet, bør du gjøre en native-innholdskampanje. Dersom du derimot vil generere trafikk til en produktside, nettbutikk, hjemmeside eller et registreringsskjema, bør du opprette en native-produktkampanje.

 

2. Planlegg og design annonseinnholdet

Før du begynner å lage kampanjen, må du bestemme hvilken side (eller sider) på nettstedet du vil generere trafikk til. Deretter må du planlegge annonseringsinnholdet ditt. Det vil si overskrift, ingress, tema og bilde.

Vi anbefaler 3–5 forskjellige versjoner av annonsen til hver landingsside. Slik får plattformen  A/B-testet hvilken versjon som gir best resultater.

Du finner mer detaljert informasjon om materiale og formater her: Materiale info

3. Opprett kampanjen i Readpeak

Du kan opprette en ny native annonsekampanje her: Ny native annonsekampanje

Vær nøye med å følge oppskriften vår trinn-for-trinn. Dersom du har spørsmål, vil du raskt få hjelp gjennom vår supportchat, som du finner nederst i høyre hjørne.

Når en kampanje er opprettet, må den aktiveres for at den skal begynne å vises. Hvis du er en ny bruker hos Readpeak, vil vi alltid sørge for at den første kampanjen din er opprettet på riktig måte.

Ønsker du et 30-minutters online møte med oss?

Den beste måten å komme i gang med effektiv native-annonsering, er å booke et gratis online-møte med oss. Da vil dere vil få servert inspirerende case-historier fra virkeligheten, presentasjon av plattformen og ikke minst innsikt i de beste native-annonseringsstrategiene akkurat nå. Sammen finner vi ut hvordan native-annonsering kan gi deg de beste resultatene i din markedsføringsstrategi.

        Bestill et 30-minutters nettmøte med teamet vårt:

               support@readpeak.com eller +47 97090491
Book et møte

2022 © ReadPeak Oy