Slik fungerer native-annonsering 

Lære mer:

Hva er native-annonsering?

Les mer

Hva gjør native-annonsering så effektivt?

Les mer

Hvordan fungerer Readpeak?

Les mer

Hvordan kommer vi i gang med native-annonsering?

Les mer

Se video: Lag en native-kampanje på 15 minutt

Les mer

Registrer deg gratis

Hva er forskjellen mellom "Content Native" og "Produkt Native"?

Readpeak tilbyr to forskjellige annonseformater for native-annonsering: Content-native og Produkt-native. Disse minner om hverandre i utformingen, men skiller seg fra hverandre avhengig av hva du ønsker å markedsføre og reklamere for.

Content Native

Content native er et format laget for å markedsføre nettsider gjennom content marketing eller innholdsmarkedsføring. Blogginnlegg, artikler eller en annen landingsside med et klart innhold og som ligner på et redaksjonelt oppslag er eksempler på dette. Landingssiden skal gi følelsen av en redaksjonell artikkel som gjør det mulig for leseren å fordype seg i et emne, firma, produkt eller tjeneste.

Selve native-annonsen, som vises på utvalgte nyhetssider for å nå ut til ønsket målgruppe, må følge en streng journalistisk og redaksjonell stil. Overskriften skal være tydelig og skrevet på norsk. Ingressen må på samme måte være språklig godt formulert med komplette setninger, samt gi en fullverdig oppsummering innholdet som er på landingssiden.

(bilde)

Product Native

Product native-formatet er laget for å markedsføre produkter, nettbutikker, hjemmesider, anmeldelser eller registreringssider. Dette gjør formatet hakket friere enn Content native. Du kan føre trafikk fra produkt native-kampanjer til alle typer sider. Dette selv om de ikke er utformet som artikler eller blogginnlegg.

På samme måte som Content native, har Produkt native-annonser også en overskrift, ingress, bilde og tema. En Produkt native-annonse er ofte et bedre format for produkter som er på salg, tilbud eller hvor rabatter kan brukes.

(bilde)

Strategi og ytelse

Kort sagt kan vi si at de ulike formatene oppfyller forskjellige funksjoner i markedsføringsstrategien din. Content native øker leserens bevissthet om selskapet ditt og styrker merkevaren din. Klikkfrekvensen er generelt større og du kan effektivt kjøpe veldig mange lesere til nettsiden din. Lesetiden er ofte mellom 1-4 minutter per besøk.

Produkt native er på sin side veldig bra på konverteringer til kjøp, registreringer, anmeldelser eller abonnementer for nyhetsbrev etc. Konverteringsfrekvenser er ofte høyere i Produkt native-kampanjer enn i Content native-kampanjer. Derfor brukes ofte dette formatet mot målgrupper som er nær en kjøpsbeslutning.

"Begge formatene er egnet for både B2B- og B2C-markedsføring. Mange annonsører velger å bruker begge formatene parallelt."

Ønsker du et 30-minutters online møte med oss?

Den beste måten å komme i gang med effektiv native-annonsering, er å booke et gratis online-møte med oss. Da vil dere vil få servert inspirerende case-historier fra virkeligheten, presentasjon av plattformen og ikke minst innsikt i de beste native-annonseringsstrategiene akkurat nå. Sammen finner vi ut hvordan native-annonsering kan gi deg de beste resultatene i din markedsføringsstrategi.

        Bestill et 30-minutters nettmøte med teamet vårt:

               support@readpeak.com eller +47 97090491
Book et møte

2022 © ReadPeak Oy