Näin natiivimainonta toimii

Opi lisää

Mitä on natiivimainonta?

Lue lisää

Miksi natiivimainonta on niin tehokasta?

Lue lisää

Miten Readpeak toimii?

Lue lisää

Mikä ero on sisältönatiivin ja tuotenatiivin välillä?

Lue lisää

Tutoriaalivideo: Näin rakennat natiivikampanjan 15 minuutissa

Lue lisää
Blogi

Tästä syystä natiivimainonta toimii B2B yrityksille

Kerromme 2 taustaa siihen, miksi natiivimainonta tehostaa B2B-markkinointia

Lue lisää

Rekisteröidy ilmaiseksi Readpeakiin

Miten pääsemme alkuun natiivimainonnan kanssa?

Päästäksesi liikkeelle natiivimainonnan kanssa ensimmäinen askeleesi on rekisteröityä maksutta Readpeakin käyttäjäksi. 

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään Readpeakiin pääset katsomaan lyhyen videon, joka ohjeistaa, miten natiivimainoskampanja luodaan. Suosittelemmme katsomaan tämän videon. Se löytyy myös täältä: (Katso video: Näin luot natiivimainoskampanjan


Mitä tarvitaan ensimmäistä kampanjaa varten?  

‍1. Mikä mainosmuoto? 

Teidän tarvitsee päättää haluatteko tehdä sisältönatiivi-mainoksen vai tuotenatiivi-mainoksen. Nämä ovat kaksi erilaista natiivimainosformaattia. Voit lukea niistä lisää täältä (sisältönatiivi & tuotenatiivi). 

Lyhyesti sanottuna, mainosmuodon valinta riippuu siitä haluatteko ohjata lukijan sisältösivulle kuten blogikirjoitukseen, artikkeliin tai laskeutumissivulle, jolla on sisältöä. Tällöin valitsette sisältönatiivin. Jos sen sijaan haluatte ohjata kävijäliikenteen tuotteen sivulle, verkkokauppaan, etusivulle tai täytettävään lomakkeeseen, silloin valintanne on tuotenatiivi. 

 

2. Suunnittele mainoksen sisältö 

Ennen kuin rakennatte kampanjanne, tarvitsee teidän valita mille sivulle (tai sivuille) verkkosivuillanne haluatte ohjata kävijäliikenteen, sekä suunnitella mainoksen sisältö, eli sen otsikko, ingressi, teema ja kuva. 

Jokaiselle laskeutumissivulle suosittelemme 3–5 erilaista mainosversiota, niin että alusta voi testata mikä niistä toimii parhaiten. 

(KUVA, mainos versiot)

Tarkemmat materiaaliohjeet löydätte täältä: Materiaaliohjeet 

 

3. Luo kampanja Readpeakissa

Luotte uuden natiivimainoskampanjan tästä: Uusi natiivimainoskampanja 

Seuraa ohjeita tarkasti askel askeleelta. Mikäli teillä on kysymyksiä saatte nopeimmin vastauksen mihin tahansa kysymykseen chat-tukemme kautta, jonka löydät oikeasta alakulmasta. 

Sen jälkeen kun kampanja on luotu, tarvitsee se aktivoida jotta se käynnistyy. Jos olette uusi käyttäjä Readpeakissa, pidämme aina huolta siitä että ensimmäinen kampanjanne on oikealla tavalla rakennettu.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

2022 © ReadPeak Oy