Så fungerar native annonsering

Lär dig mer

Vad är native annonsering?

Läs mer

Varför är native så effektivt?

Läs mer

Hur fungerar Readpeak?

Läs mer

Vad är skillnaden mellan Content Native och Product Native?

Läs mer

Tutorial Video: Så bygger du en native-kampanj på 15 minuter

Läs mer
Blogg
readpeak native annonsering

5 verktyg för att boosta din native annons kampanj

Readpeak är den snabbast växande naive annonsplattformen i Norden. Vårt uttalade uppdrag är att göra native annonsering så enkelt och effektivt som möjligt, så att du kan driva försäljning och engagemang till dina produkter eller tjänster. Idag delar vi med oss av våra favoritverktyg som du kan använda i kombination med vår plattform för at boosta din nästa native annonskampanj. Låt oss börja!

Läs mer

Hur kommer jag igång med native?

För att komma igång med en native-kampanj är det första steget att registrera sig kostnadsfritt till Readpeak.

När ni registrerat er och loggat in på Readpeak kommer ni se en kort video som beskriver hur en kampanj byggs. Vi rekommenderar att ni tittar på den. Den finns även här: (Se video: så skapar ni en native-kampanj).

Vad behöver vi för att skapa vår första kampanj?

 

1.    Vilket annonsformat?

Första steget är att bestämma er om ni vill göra en Content native- eller Product native- kampanj. Det är två olika format. Ni kan läsa mer om dem här (Content & Product native).

 

I korthet beror valet av format på till vilken typ av sida ni vill styra läsare till. Är det en innehållssida, som en blogg, artikel eller annan landningssida med innehåll, så skall ni göra en Content native-kampanj. Om ni däremot vill styra trafiken till en produktsida, webbshop, framsida eller ett anmälningsformulär, då skall ni göra en Product native-kampanj.

 

2.    Planera annonsinnehållet

Före ni börjar bygga kampanjen behöver ni bestämma vilken sida (eller sidor) på er hemsida ni vill driva trafiken till, samt planera era annonsinnehåll, det vill säga rubrik, ingress, tema och bild.

För varje landningssida föreslår vi att ni gör 3-5 olika annonsversioner, så plattformen kan A/B- testa vilken som fungera bäst.

Noggrannare materialinstruktioner kan ni få här: Material instruktioner

  

3.    Bygg kampanjen i Readpeak

Ni skapar en ny kampanj här: Ny native-kampanj

Följ noggrant steg för steg-processen.Om ni har frågor så får ni snabbt svar på vad som helst genom vår support chat som ni hittar i högra nedre hörnet.

När kampanjen är skapad så är det bara att aktivera den så körs kampanjen igång. Om ni är nu kund hos Readpeak ser vi alltid till  att era första kampanjer blivit rätt byggda.

Vill du boka ett 30 minuters online-möte med vårt team?

Ett av de bästa sätten att komma igång är att boka ett online demo-möte med oss. Under demo-mötet kommer vi dela med oss av inspirerande case-studies, demonstrera plattformen och dela med oss av de bästa native-strategierna just nu.
Boka demo möte me oss på e-post: support@readpeak.com
eller +46 722 277 007

BOKA DEMO

Eller registrera dig kostnadsfritt på Readpeak direkt

2022 © ReadPeak Oy