Blogi

Tutustu natiivimainonnan ja Readpeakin uusimpiin aiheisiin

Natiivimainoskampanjan luominen ei ole niin vaikeaa kuin luulet

Mikäli olet osa markkinointi- tai mainostiimiä, sinulle on tuttua varautuneisuuden tunne, aina aloittaessasi uutta markkinointikampanjaa. On paineita budjetin suhteen; yrität saada täysin erilaisia ryhmittymiä toimimaan yhdessä, on monia mittareita joita seurata – yksinkertaisesti sanottuna, uuden natiivimainoskampanjan käynnistäminen voi tuntua kovin työläältä. 

Jokaisessa uudessa markkinointikampanjassa on useita liikkuvia osia, jotka itsessään aiheuttavat haasteita – natiivimainoskampanja ei eroa tämän suhteen muista. 

  • Miten pystyttää kampanja niin, että mitataan oikeita asioita ja esitetään data selkeällä tavalla sekä tiimille että asiakkaalle?
  • Haluat että mainoksesi näyttävät parhaalta mahdolliselta jokaisella eri alustalla, tätä varten sinun täytyy optimoida ja tehdä visuaalisia muokkauksia jokaista sovellusta ja palvelua varten, jotta sisältö näyttää juuri oikealta. Onko olemassa helpompaa tietä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi? 
  • Uuteen kampanjaan liittyy yleensä yhteistyötä markkinointitiimin ja luovan tiimin välillä, erityisesti näin korona-aikana. Onko jonkinlaista parempaa tapaa luoda natiivikampanjoita yhdessä etänä? 

Ideaalitilanteessa haluat myös että sinulla on mahdollisuus suorittaa A/B-testejä saadaksesi selville, mikä sisältö toimii hyvin ja missä. Mutta tämän tason yksityiskohdat eivät ole aina saatavilla kaikilla alustoilla. 

Myös läpinäkyvyyden puute voi olla haastavaa, eikä aina ole selvää millä sivustoilla kampanjasi pyörivät. Onko näyttökerrat tulleet oikeilta ihmisiltä, vai kuten pahimmassa mahdollisessa tapauksessa, kuinka paljon kävijäliikenteen luvuista tulee suoraan joltakin hämärältä klikkifarmilta toiselta puolen maailmaa? 

Ratkaisut natiivimainoskampanjoidesi ongelmiin

Kuulostavatko nämä ongelmat tutuilta? Readpeak on rakennettu luomaan fiksuja ja tehokkaita natiivikampanjoita, sellaisella asettelulla ja käyttöliittymällä varustettuna, että sitä on järkevä käyttää ja se toimii sekä sinulle ja toimistollesi. 

Tässä on seitsemän tapaa, joilla voit tehdä natiivimainoskampanjoitasi paljon helpommin:

1. Selkeä ja nopea käyttöliittymä 

Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tarkoittaa, että voit pystyttää kampanjoita huolimatta asiantuntemuksesi tasosta. Järjestelmä on intuitiivinen ja helppo navigoida, kaikkien oleellisten painikkeiden ollessa juuri niissä kohdin, missä niitä tarvitset. Kyseessä ei kuitenkaan ole vain upea ulkoasu, ja visuaalisesti puhutteleva tyyli jotka tekee tästä alustan, jota mainostajat rakastavat, vaan olemme myös tehneet käyttöliittymästä suoraviivaisesti toimivan, niin että saat esimerkiksi sujuvasti lisättyä kuvia ja linkkejä url-osoitteisiin. 

Mainostesi muokkaaminen on tehty helpoksi, ja saat paljon vinkkejä, jotka varmistavat että sisältösi näyttää upealta kuluttajille heidän uutisvirroissa ja uutissivustoilla. Lisäksi, pystyt tekemään mainoksesta useita eri variaatioita jokaiselle kampanjalle, monien muiden toimintojen joukossa. 

2. Valitse parhain julkaisija 

Mikäli haluat saada eniten irti markkinointibudjetistasi, täytyy sinun kohdistaa kampanjasi niille segmenteille, jotka ovat eniten kiinnostuneita tuotteestasi tai palvelustasi. Koska teemme yhteistyötä yli 1000 premium-uutissivuston ja -julkaisijan kanssa, voit olla varma että saat näkyvyyttä juuri omalle kohderyhmällesi! 

Alustamme suosittele, mitkä segmentit ovat olennaisia juuri sinun tuotteellesi tai palvelullesi, ja antaa valita ne manuaalisesti. Pääset myös muuttamaan asetuksia todella yksityiskohtaisella tasolla halutessasi, mitä tulee yleisön laajuuteen, ja kohdentaa tiettyihin alueisiin tai yksittäisiin julkaisijoihin. Voit myös asettaa ylärajan CPC:lle, tai viikottaiselle kulutukselle kunkin markkinan kohdalla.

Toinen upea ominaisuus on uudellenkohdistamisen mahdollisuus, joka hyödyntää käyttäjien aiempia intentioita – kuten heidän hylättyjä ostoskorejaan tai aiempaa kiinnostusta tuotteistasi ja palveluistasi tai samantyyppisistä tuotteista ja palveluista. Työkalu varmistaa, että juuri sinun tuotteistasi muistutetaan heitä. Tämä on upea tapa saada laadukkaita liidejä! 

3.Automaattinen kilpailuttaminen/budjetin optimointi

Yksi suurimmista mainoskampanja-päänsärkyä tuottavista asioista markkinointiammattilaisille on epävarmuus siitä, että olet käyttänyt rahasi oikein. Alustamme kampanja-asetukset sallivat sinun vaihdella jatkuvien ja rajoitettujen kampanjoiden välillä, ja asettaa budjetin käyttörajan. 

Voit valita kampanjallesi päivä, viikko tai kokonaisbudjettirajan. CPC:n kilpailuttaminen on myös helppoa – mukana on vaihtoehtoja mille tahansa tasolle joka on sinulle sopiva. Viimeiseksi, toiminto joka ennakoi klikkausten määrää antaa sinulle osviittaa siitä kuinka paljon kävijäliikennettä – ja sen myötä myös minkä verran kustannuksia – sinulle kampanjasta tulee. 

4. Erinomainen mainoskampanja-analytiikka 

Kampanjan tehokkuuden seuranta on helppoa omasta hallintapaneelistasi käsin. Pystyt mittaamaan jokaisen natiivimainoksen suoriutumista tarkastelemalla sen kulutusta ja mittareita eri julkaisuille. Näitä analytiikkatietoja voidaan käyttää kampanjan aikana niin että voit keskittää työpanoksesi niihin kanaviin, jotka tuottavat parhaimmat tulokset. 

Kun otat esille näyttökertojen, klikkausten ja klikkausprosenttien luvut, ne antavat sinulle erinomaista tietoa siitä miten budjettiasi käytetään. Reaaliaikainen tieto antaa sinulle parhaan mahdollisuuden tehdä muutoksia kampanjan ollessa käynnissä. Tämä voi pelastaa huonosti toimivan kampanjan, tai tuottaa entistä parempia tuloksia kampanjallesi.

5.Mahdollista siirtää tietoja myös muille alustoille 

Koska sinulla on pääsy kaikkeen kampanjasi raakadataan, voit valita siirtää kaiken tuon tiedon haluamallesi analyysialustalle. Jos sinä tai tiimisi käytätte Adformia, Double Clickiä, Googlen DataStudiota tai muuta DPM-alustaa, voit siirtää kampanjasi tuottamat tiedot näille alustoille ja analysoida kampanjadataasi siellä. 

Useimmat näistä alustoista ovat erinomaisia näyttämään kampanjasi tuloksia. Readpeak tarjoaa sinulle tarkat tiedot kampanjasi toiminnasta, jotka auttavat sinua tekemään oikeita johtopäätöksiä.

6. A/B-testit erilaisille mainosvaihtoehdoille

Voi olla hankalaa ennustaa, mitkä mainokset resonoivat kuluttajille ennen kuin ne on julkaistu. Eri mainosten A/B-testaaminen on välttämätöntä, jotta voit hienosäätää natiivimainoskampanjoitasi ja lisätä konversioita. Kampanjan julkaiseminen alustallamme antaa sinulle liikkuvuutta tehdä muutoksia koska vaan, ja myös ajaa A/B-testit itse, ilman mitään välikäsiä. 

7. Erinomainen konversioiden seuranta 

UTM-parametrit ovat erinomaisia sisältösi ja kampanjasi tehokkuuden seuraamiseen. Alustallamme voit käyttää näitä parametrejä syväluotaavaa seurantaa varten Google Analyticsilla. Liikenteen lähteen ymmärtäminen – yksittäisille uutissivustoille ja tiettyjen yleisöjen tasolle antaa sinulle uniikkia tietoa siitä, mitkä kuluttajaprofiilit konvertoivat parhaiten, mikä väestöryhmä samaistuu brändiisi, ja millaiset sisällöt toimivat.

Pystyt lisäämään automaattiset UTM-parametrit alustallamme kun aloitat kampanjasi, antaen sinulle selkeän kuvan siitä, mistä konversiosi tulevat. 

Paranna konversioitasi Readpeakin avulla

Mainostajat ovat ymmärtäneet natiivimainonnan potentiaalin, sen kasvaessa vuosi vuodelta. Tämä johtuu osin siitä, kuinka upeita tuloksia se tuottaa. Samalla kun Facebook pystyy kyllä ohjaamaan isoa määrää liikennettä, sen liikenteen laadun paljastaa se, että natiivimainonta tuottaa paremmin konversioita kuin Facebook.

Korostaaksemme tätä kohtaa, lue tästä tapaustutkimuksesta suomalaiseen Docrates-syöpäsairaalaan liittyen. Readpeakin suorityskyky Facebookiin verrattuna liittyen Docrateksen tapaamisaikojen sopimiseen oli kymmenkertainen, sivustolla vierailuja 50 % enemmän kuin Facebookilla ja toisella natiivimainoskampanja-alustalla. Lisäksi, kokonaisvaltainen konversioaste oli 2,5 kertaa parempi kuin Facebookin tuottamalla liikenteellä – mikä erittäin hyvin osoittaa alustamme voiman. 

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  on työkalu saavuttamaan  kohderyhmäsi  digitaalisesti  natiivimainonnan  avulla

Rekisteröidy ilmaiseksi
Readpeak käyttäjäksi

readpeak - native annonsering

+3000
bolag använder
Readpeak
i Norden

readpeak - native annonsering

+7000
native kampanjer
per år

readpeak - native annonsering

+2000
publicister
i 5 marknader

Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

5 väärää uskomusta natiivimainonnasta, jotka estävät ottamasta sitä käyttöön

Jokainen, joka osallistuu brändin mainostamiseen on kuullut natiivimainonnasta. Se on yksi nopeimmin kasvavista kansainvälisen mainonnan muodoista. Monille natiivimainonta on kuitenkin vielä toteuttamaton taktiikka. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että natiivimainonta eroaa perinteisistä mainontamenetelmistä, joita meille markkinointikursseilla opetetaan.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Näin luot toimivaa sisältöä natiivimainontaa varten

Sisältö on sisältömarkkinoinnin tärkein osa. Ilman toimivaa sisältöä näkyvyydestä, strategiasta, markkinoinnista tai teknologiasta ei ole hyötyä. Se on kuin onkisi ilman matoa lammessa joka on täynnä kalaa.

So startest Du mit Native Advertising
Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Sarianna Haakanasta Readpeakin Suomen liiketoimintajohtaja

Lue lisää

2022 © ReadPeak Oy