Blogi

Tutustu natiivimainonnan ja Readpeakin uusimpiin aiheisiin

5 natiivimainontaideaa, joita et ole koskaan ajatellutkaan

Nyt tarjoamme sinulle jotain poikkeuksellista. On olemassa paljon artikkeleita natiivimainonnasta. Useimmat niistä tarjoavat esimerkkejä ja käyvät läpi joitakin alan parhaita käytäntöjä. Vaikka nämä artikkelit voivat sisältää hyödyllistä tietoa, ne usein jättävät lukijat kysymyksen kera:"OK, mitä tämä tarkoittaa käytännössä?"

Tämä ei ole yksi niistä artikkeleista.

Haluamme jakaa natiivimainoksiin liittyen käytännön tietoa ja ohjeita, joita et löydä mistään muualta. Readpeak on natiivimainonnan asiantuntija ja olemme vuosien varrella oppineet mikä toimii ja mikä ei. 

Tämä artikkeli ei anna sinulle vain vinkkejä, niksejä tai muita oivalluksia, jotka auttavat tehostamaan digitaalista markkinointiasi, vaan se myös selittää tarkalleen, minkä tyyppinen sisältö toimii parhaiten natiivimainoksissa. Tämän lisäksi kerromme sinulle ainutlaatuisista Readpeak-ominaisuuksistamme ja opastamme käyttämään niitä tehokkaasti.


Ensinnäkin on tärkeää huomata, että tämä sisältö ei koske sosiaalisen median natiivimainontakampanjoita Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä jne.
Me Readpeakilla olemme erikoistuneet perinteisen verkkomedian natiivimainontaan.
Mainoksesi näkyvät siis kokeneiden toimittajien kirjoittamien artikkeleiden vieressä, joten jos haluat lisätä käyttäjien sitoutumista tulisi otsikoiden vastata julkaisijan sävyä ja ohjeita. Tämän lisäksi on tärkeätä ymmärtää kohdemarkkinasi ja määritellä ne sivustot, joissa he viettävät aikaa. Kun nämä asiat ovat kunnossa voit rakentaa luovat natiivimainokset ja antaa järjestelmämme optimoida tuloksia.

Readpeak on ilmainen natiivimainosalusta, joka auttaa brändejä rakentamaan ja käynnistämään natiivimainoskampanjoita verkkomediassa yli 500 julkaisijan keskuudessa. Läpinäkyvyys on toimintamme keskiössä ja annamm yritysten itse päättää julkaisijat joiden sivustoille he haluavat mainokset sijoittaa.

Nyt kun olemme saaneet nämä asiat pois tieltä, tässä ovat viisi natiivimainontaideaamme, joita et ole koskaan ajatellutkaan.

1. Mainosta koulutusblogiartikkeleitasi

Aseta itsesi ostajahenkilösi asemaan. Hän käyttää älypuhelinta tai läppäriä ja lukee verkkolehteä, koska hän haluaa pysyä alansa uusimpien trendien, uutisten ja raporttien perässä. Lyhyesti sanottuna hän haluaa kouluttaa itseään. Se on hänen ajatuksensa lukuhetkellä.

Viimeinen asia, jonka hän haluaa nähdä on painostava myyntisisältö, joka pyytää häntä "klikkaamaan minua". Tällainen sisältö on tyypillisempää tunkeileville bannerimainoksille. Se häiritsee käyttökokemusta. Tämän takia monet käyttäjät vain ohittavat tämäntyyppiset mainokset.

Koska lukijat etsivät opettavaa sisältöä, he klikkaavat todennäköisemmin otsikoita, jotka sopivat kontekstiin. Ensimmäinen natiivimainontaideamme on siis mainostaa koulutussisältöäsi.

Jos sinulta löytyy blogi, etsi sieltä parhaiten menestyneet koulutukselliset artikkelit. Voit käyttää Google Analyticsiä ja Google Search Consolea löytääksesi tekstien osat ja avainsanat, jotka resonoivat yleisösi keskuudessa

Mieti sitten mediaa, johon aiot sijoittaa mainoksiasi. Harkitse otsikoiden tyyliä, sävyä, kieltä ja yleistä tunnelmaa. Haluat otsikkosi istuvan helposti niiden artikkeleiden välissä, joita ostajahenkilösi selaavat. Ole luova: tee otsikosta mieleenjäävä ja houkutteleva.

Nyt taas visualisoi, että ostaja selaa uutisvirtaa ja löytää mieleenjäävän otsikon.

Ensinnäkin hän napsauttaa mainostasi, koska hän on jo kiinnostunut aiheesta, josta puhut. Uteliaat, sitoutuneet asiakkaat ovat juuri sellaisia lukijoita, jotka haluat houkutella verkkosivustollesi.

Artikkelisi lukemisella on kaksi vaikutusta. Ensinnäkin ostajahenkilösi saa ilmaista, arvokasta ja asiaankuuluvaa sisältöä, joka käsittelee hänen ongelmaansa tai kipukohtaansa.

Toiseksi, lukemalla tuoretta, arvovaltaista sisältöä hän näkee brändisi alan asiantuntijana. Arvokas sisältö rakentaa luottamusta. Tämän seurauksena hän todennäköisemmin oppii lisää tuotteistasi ja palveluistasi.

Kun hän näkee brändisi luotettavana auktoriteettinä, joka toimittaa hyödyllistä sisältöä, visualisoimastasi ostajasta tulee paljon todennäköisemmin asiakas.

Sisältönatiiviformaattimme on paras valinta tämän tyyppisille natiivimainoksille. Niissä on korkeampi klikkaussuhde (CTR) ja keskimääräinen lukuaika on 1–3 minuuttia.

2. Mainosta webinaariasi

Elämme webinaarien ja digitaalisten tapahtumien kulta-aikaa. Matkustusrajoitukset ja COVID-19 -epävarmuus ovat vain korostaneet näiden työmuotojen hyödyllisyyttä ihmisten yhdistämisessä maailmanlaajuisesti. Ja innovatiivisimmat tuotemerkit käyttävät niitä hyväkseen.

Jos sinulla on webinaari, työpaja tai yritystapahtuma jota haluat mainostaa, natiivimainokset ovat loistava tapa viedä sana asiaankuuluvalle yleisölle.

Aivan kuten blogiartikkeleissa, yleisösi on netissä, koska he haluavat tietoa. He keskittyvät oppimaan tai hankkimaan lisää tietoa tietystä aiheesta, toimialasta tai ratkaisusta. Nyt on täydellinen aika kutsua heidät seuraavaan koulutustapahtumaasi.

Webinaarisi voi koskea ajattelun johtamista, bränditietoisuutta tai tuote-esittelyjä. Mikä aihe tahansa, natiivimainosten käyttäminen sen edistämiseen vaatii hienostuneen lähestymistavan.

On luotava mainos, joka tekee selväksi, kuinka yleisösi voi hyötyä osallistumisesta. Haluamme kaikki maksimoida (usein kalliiden) webinaariemme osallistumisen, mutta parhaat natiivimainokset käyttävät pehmeää kosketusta.

Muista, että natiivimainosten on mahduttava muiden artikkeleiden väliin. Kova myynti ei ole houkuttelevaa. Pyri informatiiviseen ja opettavaiseen lähestymistapaan. Keskity etuihin, joita ihmiset saavat tapahtumaasi osallistumisen ansiosta.

Tuotenatiivimainosmuotomme on paras muoto webinaarin mainostamiseen.

3. Mainosta liidimateriaaliasi

Onko sinulla ladattavaa sisältöä, jota käytät liidien luomiseen? Se voi olla e-kirja, opas, tarkistuslista tai jokin muu liidimateriaali.

Etsitkö tapaa ohjata käyttäjät liidimateriaalisi aloitussivulle? Loistavaa! Natiivimainonta on täydellinen vaihtoehto tehtävään.

Suosittelemme käyttämään tuotenatiivimuotoa. Se sopii parhaiten myyntinimikkeisiin, tarjouksiin ja muuhun vastaavaan.

Tässäkin otsikko on kriittinen. Sinun on kirjoitettava se tavalla, joka saa lukijan ymmärtämään, kuinka he hyötyvät liidimateriaalistasi. Siten voit rakentaa "ad hoc" -aloitussivun, joka on linjassa sisältösi kanssa.

Kuvitellaan esimerkiksi, että työskentelet vakuutusyhtiössä ja etsit luovaa tapaa ottaa yhteyttä uusiin potentiaalisiin asiakkaisiin mainostaaksesi uutta sairaus- ja matkavakuutuksia koskevaa opasta Covid-19:n aikana.

Voit käyttää nimikkeitä, kuten: "Täydellinen opas matka- ja sairausvakuutuksiin pandemian aikana" tai "Täydellinen tarkistuslista: 10 vinkkiä parhaan sairausvakuutuksen valitsemiseen vuonna 2022 – COVID-19 versio". Kiteytettynä tarjoat hyödyllisiä tietoja yhteystietojen vastineeksi.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös otsikoita, jotka korostavat alan asiantuntemustasi, kuten: "Kuinka (sinun brändisi) tekee matka- ja sairausvakuutuksen sinulle helpoksi".

Tärkeintä tässä on kokeilla mahdollisimman montaa otsikkoa. Otsikot, jotka vetoavat yleisöösi voivat yllättää sinut. Me Readpeakissä emme usko A/B-testaukseen. Uskomme A/B/C/D... testaukseen!

Natiivimainonta-alustassamme emme rajoita, kuinka monta mainosta tai mainosmuunnelmaa voit rakentaa. Suosittelemme luomaan ainakin 4–5 mainosta, joissa kussakin on noin 3–4 muunnelmaa jokaiseen kampanjaan, mutta voit rakentaa niin monta mainosta ja muunnelmaa kuin haluat.

Käytä luovuuttasi ja laita mainoksesi vireille nähdäksesi, mitkä niistä toimivat parhaiten!

4. Mainosta tapaustutkimusta

Social proof on voimakas psykologinen tekijä, joka voi olla erittäin tehokas markkinointitaktiikka. Tilanteessa jossa ihmiset suhtautuvat entistä skeptisemmin suoramainontaan, he arvostavat enemmän toisten sanomisia. Ajattele sitä "word to muth"- tekniikaksi digitaaliaikana.

Sinulla voi olla mahtavia asiakasarvioita tai tapaustutkimuksia, mutta jos kukaan ei näe niitä, ne ovat arvottomia. Jälleen natiivimainonta on erinomainen tapa jakaa tietoa siitä, kuinka ratkaisusi ratkaisi asiakkaasi kipukohdat.

Joten jos sinulla on tapaustutkimuksia tai asiakashaastatteluja, jotka ansaitsevat suuremman yleisön, natiivimainonta on juuri mitä tarvitset.

Readpeakilla on täydellinen strategia, joka auttaa sinua edistämään social proof-ilmiön toteutumista eduksesi:

Käytä uudelleenmarkkinointivaihtoehtoa, kun rakennat yleisöäsi. Avain menestyksekkääseen social proof -tulokseen on kohdistaa mainoksesi käyttäjille, jotka jo tuntevat yrityksesi.

Ehkä he ovat päätyneet verkkosivustollesi ja ovat lukeneet vähän yrityksestäsi. Tai ehkä he ovat rekisteröityneet liidimateriaalisi saamiseksi tai aloitussivultasi, mutta he eivät ole vielä tehneet ostoa. Toisin sanoen, nämä potentiaaliset asiakkaat ovat se osa yleisöäsi, joka on jo melkein saavutettu, mutta tarvitsee vain hieman rohkaisua.

Paras tapa aktivoida nämä käyttäjät on näyttää heille, että ratkaisusi on toiminut muillekin. Ja se toimii niin hyvin, että he ovat valmiita julkistamaan nimensä suositellakseen yritystäsi.

Kuvittele, että ostajahenkilösi selaa valitsemasi julkaisijan uutissyötettä. Hän näkee asiakkaasi tapauskertomuksen natiivimainoksen. Hän tuntee tuotteesi, hän on vieraillut verkkosivustollasi. Hän on jo osoittanut kiinnostusta tarjontaasi kohtaan.

Tämä on juuri sellainen ihminen, joka on valmis klikkaamaan ja lukemaan, mitä asiakkaasi sanovat sinusta. Lisäksi konteksti huomioon ottaen hän todennäköisemmin konvertoituu.

Tämän tyyppisissä natiivimainoksissa suosittelemme käyttämään sisältönatiivimainosmuotoa.

5. Mainosta tietoihin perustuvaa sisältöäsi (markkina-analyysi, infografiikka)

Tietoihin perustuva sisältö kuten markkina-analyysi ja infografiikka ovat arvokkainta sisältöä, jota voit tuottaa. Oivallusten tarjoaminen otollisella ja jaettavalla tavalla voi auttaa sinua erottumaan joukosta. Mutta laadukkaan tiedon kokoaminen vie aikaa, joten on tärkeää varmistaa, että se on sen arvoista.

Liian usein yritykset tuottavat hyödyllistä sisältöä, mainostavat sitä sosiaalisessa mediassa,…eikä paljoa tapahdu. Se ei lähde liikkeelle, joten he eivät näe projektin ROI:ta.

Jos koet että sinulla on loistavaa visuaalista sisältöä tai markkinatietoja, jotka kaipaavat tehostusta, natiivimainokset saattaisivat olla oikea ratkaisu. Tämän kaltaisen sisällön natiivimainostamisella verkkomediassa on useita etuja.

Kun sijoitat mainoksesi asiaankuuluvaan mediaan, kilpailijasi ovat erilaisia. Et taistele muiden yritysten kanssa klikkauksista. Kilpailet media-alan toimittajien ja uutistoimittajien kanssa. Ja arvaa mitä heidän sisältö on täynnä? Aivan oikein, dataa!

Lukijat rakastavat lukuja, toimiala-analyysejä ja visuaalisia sisältöjä. He haluavat olla ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja tiedoista. Siksi he hengailevat näissä julkaisuissa.

Koulutussisällön lisäksi dataan perustuva sisältö sopii täydellisesti natiivimainontaan. Sisältönatiivimainosmuotomme sopii parhaiten tämän tyyppisille natiivimainoksille.


Kokoavat ajatukset:

 

Nyt olet saanut viisi käytännöllistä ja toimivaa natiivimainontaideaamme. Readpeakin missio on tehdä natiivimainonnasta mahdollisimman helppoa ja tehokasta sinulle ja tiimillesi. Siksi jaamme aina yksityiskohtaisesti kaikki vinkit ja niksit, joita tarvitset natiivimainoskampanjan luomiseen, rakentamiseen ja käynnistämiseen jopa 15 minuutissa. Mutta se ei ole natiivimainonta-alustamme ainoa etu. Asiantuntijatiimimme on aina valmiina auttamaan sinua ottamaan kaiken irti kampanjoistasi. Voimme tarkistaa kampanjasi ennen sen julkaisua ja tarjota sinulle tukea mainostesi optimointiin.

Ehkä parasta tässä kaikessa on, että tämä palvelu on ilmainen! Ainoat maksut perustuvat natiivimainoskampanjasi klikkauskohtaiseen hintaan (CPC). Mainontatiliäsi laskutetaan kuukausittain edellisen kuukauden mainoskampanjoihisi käytetyn mainosbudjetin perusteella. Haluatko lisätietoja siitä, kuinka Readpeak voi tehostaa digitaalisia markkinointikampanjoitasi? Varaa ilmainen tapaaminen kanssamme. Näytämme sinulle, kuinka natiivimainonta-alustamme toimii ja kuinka voit tavoittaa sisällölläsi miljoonia lukijoita joka viikko.

Tai jos olet valmis kokeilemaan sitä itse, rekisteröidy ilmaiseksi (alla) ja hyödynnä 50 € bonus ensimmäisessä kampanjassasi.

Nauti ensimmäisen natiivimainoskampanjasi luomisesta.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  on työkalu saavuttamaan  kohderyhmäsi  digitaalisesti  natiivimainonnan  avulla

Rekisteröidy ilmaiseksi
Readpeak käyttäjäksi

readpeak - native annonsering

+3000
bolag använder
Readpeak
i Norden

readpeak - native annonsering

+7000
native kampanjer
per år

readpeak - native annonsering

+2000
publicister
i 5 marknader

Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

6 tapaa optimoida natiivimainoskampanjasi

Olet aloittanut natiivimainoskampanjan ja saanut joitain tuloksia. Mainoksesi ovat toimineet hyvin, mutta sinulla on tuntuma, että voisit saada parempiakin tuloksia. Jos tämä kuulostaa tutulta, tämä blogi on sinua varten.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Näistä syistä vuonna 2021 lukijat pitävät enemmän natiivimainoksista kuin bannerimainoksista

Digitaalinen mainostila on räjähtänyt kymmenessä vuodessa! Tämä johtuu suurimmaksi osaksi älypuhelinten määrän kasvusta sekä internetin käyttämisen lisääntymisestä.

So funktioniert Readpeak
Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Sarianna Haakanasta Readpeakin Suomen liiketoimintajohtaja

Lue lisää

2022 © ReadPeak Oy