Sådan fungerer Native Advertising

Læs mere

Hvordan virker Readpeak?

Læs mere

Hvordan kommer vi i gang med native advertising?

Læs mere

Hvad er forskellen på content native og product native?

Læs mere

Hvorfor er native advertising så effektivt?

Læs mere

Video guide: Opret en native kampagne på 15 minutter

Læs mere

Hvad er native advertising?

Native advertising er et digitalt annonceformat som har udviklet sig siden 2010. Med native advertising er det muligt at skabe effektiv indholdsmarketing på kommercielle medier og nyhedssider. I dag er native advertising en af de hurtigst voksende annonceformater globalt og forventes at være 400 mia. USD værd i 2025.

Annonceformatet

Native advertising bruges til at oprette digitale annoncer, der matcher bedst muligt med det eksisterende indhold og udseende på udgivelsesplatformen. I stedet for traditionelle banner- og displayannoncer bruger native advertising den stil og format, som allerede bruges på den ønskede nyhedsside.

Native annoncer optræder på det valgte medie på samme måde som det eksisterende indhold, men skal være tydeligt(!) markeret som annonce. Annoncerne skal fange læserens interesse og engagere dem i indholdet. Annoncerne blender naturligt ind i det eksisterende journalistiske indhold og opfattes derfor som en del af hele læseoplevelsen.

Når en læser klikker på en native annonce sendes de direkte hen til en udvalgt side på din hjemmeside. Dette kan eksempelvis være en blogpost, artikel eller en anden landingsside med indhold.

I bund og grund skal native annoncer altid lede hen til indhold på din hjemmeside. Det er dog også muligt at oprette en produkt native kampagne, hvor man bliver ledt hen til en produktside eller webshop. Læs mere om produktannonce formatet her: Hvad er forskellen på content native and product native?

 

En native annonce består af følgende elementer som skal stemme overens med sidens stil:


Titel: Titlen skal være relevant, engagerende og fange læserens interesse.


Teaser: Hjælper med kort at fortælle læseren, hvad indholdet handler om.


Billede: Et billede som passer til indholdet og vækker læserens interesse.


CTA: En knap som leder læseren til den ønskede landingsside. Ofte er det markeret med 'Læs mere'.


Annoncørens navn: Hver annonce skal tydeligt være markeret med afsenders navn.


Tema: I nogle tilfælde kan man også få et overordnet emne - f.eks. biler, apps, B2B eller ferie.


Når du bruger en platform som Readpeak oprettes native annoncer automatisk og på en meget enkel og nem måde. Platformen sikrer, at din annonce følger stilen og formen på den pågældende nyhedsside eller medie og dermed opnår de bedste resultater for din kampagne.

Du kan læse mere om hvordan Readpeak fungerer her.

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse

2022 © ReadPeak Oy