Sådan fungerer Native Advertising

Læs mere

Hvordan kommer vi i gang med native advertising?

Læs mere

Hvad er native advertising?

Læs mere

Hvad er forskellen på content native og product native?

Læs mere

Hvorfor er native advertising så effektivt?

Læs mere

Video guide: Opret en native kampagne på 15 minutter

Læs mere

Hvordan virker Readpeak?

Readpeak er en annonceringsplatform som er specialiseret i native annoncering. Målet er at gøre native annoncering så simpelt og nemt som muligt for annoncører og bureauer, så de kan oprette stærke native kampagner.

Det er gratis at oprette sig i Readpeak og lave kampagner. Det eneste du bliver opkrævet for, er når der bliver klikket på din aktive kampagne.

Readpeak har specialiseret sig i detaljerne

Vi optimerer automatisk din kampagne. Alt hvad du skal gøre, er at angive hvor meget, du vil betale pr. klik til din landingsside. Når du har angivet dit maksimum CPC (cost-per-click), vil Readpeak sørge for at forhandle visningen af din kampagne på de medier, du har valgt. Vores effektive algoritmer arbejder med at holde prisen for din kampagne så lav som mulig. Det betyder, at i de fleste tilfælde, vil du betale mindre end dit maksimum budget.

Vi sikrer automatisk at billede, titel og teaser på din annonce er skaleret og passer korrekt til hver side. Det betyder også, at hvis du har valgt, at din annonce skal vises på flere steder, vil de se forskellige ud alt efter hvilket medie de vises på. Annoncen vil altid matche det resterende indhold på siden – og det sørger vi for, at den gør.

Readpeak har mange avanceret egenskaber i tilfælde af, at du skal oprette en remarketing kampagne, optimere konvertering eller involvere tredjeparter som f.eks. Dubleclick eller Adform. Kontakt os for mere information.

Når du har oprettet og aktiveret din kampagne, vil den være tilgængelig på de medier som du har valgt, og herefter vil det være muligt for dig at følge statistikkerne. Du kan se, hvilke annoncer som performer bedst og på hvilket medie. Du kan også følge med i konverteringer og se hvilke steder, som genererer den bedste læsetid for dig.

Du vil blive opkrævet for det brugte annoncebudget i begyndelsen af hver måned. Opkrævningen er baseret på det budget, som er blevet brugt i den foregående måned. Du lægger selv budgettet for dine kampagner. For at opsummere; du betaler ikke noget på forhånd, du får resultatet på din kampagne først – og så betaler du for dem, når de er afsluttet.


Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse

2022 © ReadPeak Oy