Sådan fungerer Native Advertising

Læs mere

Hvordan virker Readpeak?

Læs mere

Hvad er native advertising?

Læs mere

Hvad er forskellen på content native og product native?

Læs mere

Hvorfor er native advertising så effektivt?

Læs mere

Video guide: Opret en native kampagne på 15 minutter

Læs mere

Hvordan kommer vi i gang med native advertising?

Første step for at komme i gang med native advertising, er at oprette en gratis Readpeak bruger. Når du er registreret og logget ind, vil du kunne se en kort video, som forklarer, hvordan du opretter en native annoncekampagne. Vi anbefaler, at du ser videoen. Du kan også finde den her: (Video guide: Opret en native kampagne på 15 minutter)


Hvad skal du bruge til din første kampagne?

1. Hvilket annonceformat?

Der findes to forskellige annonceformater, så du skal beslutte, om du vil oprette en content native annonce eller en produkt native annonce. Du kan læse mere om dem her (Content native & Product native)

Kort sagt afhænger annonceformatet af hvor du vil lede læseren hen. Er det til en indholdsside som f.eks. en blogpost, artikel eller landingsside, skal du vælge content native formatet. Hvis du til gengæld vil lede trafikken til en produktside, E-Commerce, homepage eller en kontaktformular, skal du vælge product native formatet.

2. Design dit annonceindhold

Før du opretter din kampagne, skal du vælge hvilken side på din hjemmeside, som du vil lede trafikken hen til og designe indholdet på annoncen: titel, teaser, tema og billede.

For hver landingsside anbefaler vi 3-5 forskellige annonce versioner, så vores platform kan teste hvilken version, som fungerer bedst.

3. Opret en kampagne i Readpeak

Du kan oprette en native annonceringskampage her.

Følg instruktionerne step by step. Hvis du har nogle spørgsmål, vil du få det hurtigste svar ved at bruge vores chat-support, som du finder nederst i højre hjørne på siden.

Når du har oprettet en kampagne, skal den aktiveres før den starter. Hvis du er ny bruger på Readpeak, vil vi altid hjælpe dig med at sikre, at din kampagne er opbygget på den rigtige måde.

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse

2022 © ReadPeak Oy