Blog

Read the latest news
about Native Advertising

Det er ikke så besværligt at lave en native advertising kampagne, som du tror


Hvis du arbejder med marketing, kender du alt til den sitrende nervøsitet, der melder sig, når du skal til at gå i gang med en ny marketingkampagne. Der er et budget, der skal overholdes, tilsyneladende uforenelige idéer skal forenes, og der er et hav af forskellige metrikker, du skal holde styr på - kort sagt kan det virke uoverskueligt at sætte en ny native advertising-kampagne op.

Alle marketingkampagner består af forskellige komponenter der hver især byder på en række udfordringer, og en native advertising-kampagne er ingen undtagelse.

 • Hvordan sætter du en kampagne op, som måler på de rigtige KPIer, og hvordan

præsenterer du data, så det er lettilgængeligt for dit team og for kunden?

 • Dine annoncer skal selvfølgelig se godt ud på alle platforme. Derfor er du nødt til at

optimere dem eller at lave visuelle justeringer, så de passer til alle de forskellige

platforme, de bliver vist på. Er der en nem måde at opnå det på?

 •  En ny kampagne kræver typisk samarbejde mellem marketingteamet og det kreative

team, særligt under corona. Er der en bedre måde at samarbejde om

native-kampagner, når man arbejder hjemmefra?


Ideelt set vil du gerne kunne lave A/B-tests, så du ved, hvilket content, der performer bedst på de forskellige platforme, men afhængigt af platform er det ikke altid nemt at indsamle den nødvendige data.

Manglende transparens kan også være en udfordring, og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilke hjemmesider din kampagne bliver vist på. Bliver dine annoncer set af ægte mennesker, eller er der en andel af dine visninger, der kommer fra klikfarme på den anden side af jorden?Sådan løser du problemerne med dine native ads-kampagner

Kender du ovenstående problematikker? Readpeak er skabt til at lave smarte og effektive native kampagner med et setup og en UX, som giver mening for både dit marketingteam og dit bureau.

Readpeak vil gøre dine native advertising-kampagner meget nemmere på følgende syv måder:


1. Klar og hurtig UX


En gennemskuelig klar UX, der er nem at bruge betyder, at du kan sætte kampagner op, uanset hvor erfaren du er. Alle de relevante knapper er præcis, hvor du skal bruge dem, hvilket gør det intuitivt og nemt at navigere for dig. Men det er ikke kun det gode og visuelt tiltalende layout, der gør ReadPeak til en platform, der er elsket af marketingfolk. Vi har nemlig også gjort det nemt for dig at tilføje dit content, uanset om du skal uploade billeder eller linke til URLs.

Derudover er det nemt at redigere dine annoncers design og du får tilmed masser af gode råd, der sikrer, at dit content ser godt ud, når dine kunder scroller gennem deres feeds og nyhedssider. Du kan oven i købet hurtigt lave flere variationer af dine annoncer i hver enkelt kampagne, ligesom vi også tilbyder en masse andre relevante funktioner.
2. Vælg den mest relevante platform

Hvis du gerne vil have mest muligt ud af dit annoncebudget, skal du ramme dem, der er mest interesseret i dine produkter eller services. Fordi vi samarbejder med mere end 1000 nyhedssider og andre platforme, kan du nemt sikre, at du er synlig for de rette personer.

Vores platform kommer med forslag til segmenter, der er relevante for dine produkter eller services, men du kan naturligvis også vælge dem manuelt. Desuden kan du arbejde helt granulært med din reach ved at målrette specifikke regioner eller individuelt udvalgte platforme, ligesom du har mulighed for at begrænse din CPC eller ugentlige spend. En anden populær feature er vores mulighed for retargeting, som benytter sig af brugernes tidligere hensigt - så som forladte indkøbskurve eller tidligere interesse for dine produkter eller services – og minder dig om dem. 

Det er en virkelig god måde at generere flere kvalificerede leads!


3. Automatiske bud/Budgetoptimering

En af de største bekymringer for marketingfolk er, om annoncekronerne bliver brugt bedst muligt. I vores platforms kampagneindstillinger kan du vælge mellem løbende eller begrænsede kampagner, ligesom du også kan sætte beløbsgrænser på, hvor mange penge du vil bruge. Du kan vælge at lade dine kampagner køre i en begrænset tidsperiode, dagligt, ugentligt eller med mere langsigtede budgetgrænser.

At byde på CPC er også nemt. Du kan vælge at sætte budgetgrænsen præcis der, hvor du vil. Desuden har vi en funktion, hvor du kan se forventede klik, hvilket kan give dig en idé om, hvor meget trafik du kan forvente.

4. Great Ad Campaign Analytics

I vores dashboard kan du nemt se, hvordan dine kampagner performer. Du kan måle på hver enkelt native-annonces effekt, blandt andet ved at se på budgettet og de forskellige metrikker. Disse analyser kan bruges under kampagnen, så du kan koncentrere din indsats om de kanaler, der skaber de bedste resultater.

Når du kigger på tallene for impressions, klik og click-through-rates, får du et godt overblik over, hvad du bruger dit budget på. Når du holder dig opdateret på din kampagne, mens den er live, har du mulighed for at ændre ting løbende, hvilket kan redde en vaklende kampagne eller give endnu bedre resultater, end kampagnen ellers ville.

5. Flyt din data til andre platforme

Fordi du har adgang til al rådata på din kampagne, kan du nemt vælge at flytte det hele til netop den analyseplatform, du foretrækker. Hvis dit team bruger Adform, Double Click, Google DataStudio eller en anden DPM-platform, kan du stadig få dine kampagnedata derind, så du kan analysere på din kampagne, præcis som du plejer.

Mange af disse platforme er gode, når du skal kigge på din kampagnes resultater, men med Readpeak kan du kigge bagom grafer og cirkeldiagrammer, hvilket betyder, at du altid har de bedste metrikker til rådighed, så du kan træffe de rette beslutninger på et oplyst grundlag.

6. A/B-test forskellige annoncevariationer

Det kan være svært at forudse hvilke annoncer, dine kunder responderer bedst på, før de går live. En A/B-test af forskellige annoncer er nødvendig for at fintune dine native advertising-kampagner og øge dine konverteringer. Når du kører din kampagne gennem vores platform, kan du nemt foretage ændringer når som helst, ligesom du også selv kan køre A/B-tests.

7. God konverteringstracking

UTM-links er gode, når du skal tracke, hvordan dit content og dine kampagner performer. På vores platform kan du tilføje UTM-koder, hvilket giver en solid tracking med Google Analytics. Når du har en detaljeret forståelse for, hvor din trafik kommer fra, kan du få unikke indsigter i hvilke kundeprofiler, der konverterer bedst, i hvilket segment dit brand klarer sig bedst og hvilke opdateringer eller hvilket content, der virker bedst.

Du kan aktivere UTM-parametre på vores platform, når du begynder din kampagne, hvilket giver dig vished om, hvor dine konverteringer kommer fra.

Få bedre konverteringer med Readpeak I takt med at native advertising vokser, er mange annoncører ved at opdage hvor stort et potentiale, der ligger i det. (Why Native Advertising is so effective link) En af grundene til, at native advertising vækster så meget, er, at det giver virkelig gode resultater. Facebook kan drive meget trafik, men ikke nødvendigvis flere konverteringer – native advertising har som regel en højere konverteringsrater end Facebook.

Det kan du læse mere om i vores case om det finske kræfthospital Docrates. (Docrates case hyperlink).

Readpeak sørgede for ti gange flere aftaler med patienter end Facebook. Målt på Page visits ​​klarede ReadPeak sig næsten 50% bedre end Facebook og en anden native advertising-konkurrent. Derudover var den samlede konverteringsrate 2,5% bedre end den, der kom fra Facebook-trafik, hvilket demonstrerer, hvor stor betydning vores platform har

9 facts om Readpeak

 • Readpeak-platformen er gratis, og du kan begynde at bruge den, når du har skrevet dig op nederst på siden
 •  Du betaler kun for de klik, du får, og priserne starter ved 0,12 euro per klik (priserne ligger mellem 0,1-2,0 euro)
 • Det tager kun et kvarter at skabe en kampagne
 • Du kan følge kampagnestatistikkerne i realtid
 • Du kan målrette dine annoncer på baggrund af modtagerens interesser
 • Du kan målrette på baggrund af geolokation
 • Det er muligt at sætte konverteringsmål for din kampagne
 • Du kan se læsernes mediespecifikke læsetider
 • Du kan få dit content ud på hundredvis af relevante mediers hjemmesider.

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse