Blog

Read the latest news
about Native Advertising

4 måder at få native advertising til at fungere for dig

Ingen betalt annoncekampagne kan fungere uden en strategi, der garanterer en god return on investment (ROI). Native advertising er vokset hurtigt inden for digital marketing, der går efter at maksimere effektiviteten af betalte annoncer på innovative måder. Men hvordan virker det helt præcist? Og endnu vigtigere – hvordan kan du få det til at fungere i din næste kampagne?

Native-annoncer opfører sig lige som alle andre betalte annoncer – med én undtagelse. Native-annoncer er designet til at passe ind, der hvor de vises, så de mere eller mindre lader til at være en del af det content, der er på siden. Den her type annoncer ser ud som resten af de artikler, der er på siden (det er derfor, de hedder native), og forbrugerne kan som regel ikke se, at det er en annonce og ikke en artikel. For at bevare tilliden fra forbrugerne, tagges native annoncer med ”promoveret” eller ”sponsoreret”, så der ikke er tvivl om, at der er tale om en annonce. 

I denne artikel vil vi komme ind på fire forskellige ting, du kan gøre for at få native advertising til at fungere for dig. Målet er ikke, at du skal dedikere alle dine ressourcer til native-annoncer på bekostning af en mere holistisk strategi. I stedet skal du maksimere de ressourcer, du investerer. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre processen mere simpel og at få native-annoncer til at virke bedst muligt for dig. Så lad os komme i gang!


1. Begynd med de rigtige udgivere

Hvis du skal markedsføre noget effektivt, har du brug for at vide, hvem dit ideelle publikum er. Og endnu vigtigere, når det kommer til annoncering – du skal vide, hvor dine kunder bruger deres tid online, og hvordan du kan interagere med dem på de medier. En stor fordel ved native-annoncer er, at de forstyrrer mindre end andre typer af betalte annoncer. De blender ind i flowet på den side, de vises. Du kan derfor med fordel bruge tid på at forstå den side, du gerne vil annoncere på. De medier, du udgiver dine annoncer på, vil ofte være definerende for, hvordan din annonce i sidste ende kommer til at se ud. 

Readpeak giver dig adgang til mere end 500 af de bedste udgivere, hvilket hjælper dig med at finde frem til dit publikum, uanset hvor de befinder sig online. Gennem platformen kan du køre dine native-kampagner sikkert. Med os kan du altid nemt finde det rette sted at udgive dine native-annoncer.

2. Gør det værdifuldt

Det er nemt at bygge annoncer op omkring en salgspitch, men der findes mere gavnlige måder at komme i kontakt med dit publikum på. Prøv at bygge din annonce op omkring den værdi, du skaber for forbrugeren. Når du arbejder med markedsføring, kan du nemt komme til at fokusere på dit primære mål: Hvordan du opnår salg. Sandheden er, at forbrugere bruger det meste af deres tid på at tænke på de udfordringer, de har. Derfor er det en god idé, hvis din annonce hjælper dem med at overkomme deres mest presserende problemer. Brugbar information i dine annoncer kan hjælpe med at booste brand awareness og leadgenerering, fordi du skaber gratis værdi for potentielle kunder. Tænk på reklamecontent som en måde, hvorpå du kan etablere dig selv og dit brand som førende inden for din industri. Dette kan være med til at fremme tillid fra forbrugerne, hvilket giver dem lyst til at lære mere om dine værdier. 

Uanset hvor meget plads du har til tekst, så sørg for at bruge pladsen på velskrevet tekst og værdifuld information. Med Readpeak kan du få det bedste ud af din tekstopbygning. Vi tilbyder blandt andet følgende muligheder:

  • Call to action (CTA)
  • Overskrifter
  • Artikelopsummering
  • Navn på annoncør

Temaer er en meget brugbar funktion, og CTA’er er altid gode, når der skal konverteres. Overskrifter, opsummeringer og annoncørnavn er obligatoriske, når du udgiver en native-kampagne. Så hvorfor ikke bruge Readpeak, så du er sikker på at få genereret de bedste annoncedeltaljer?


3. Brug native advertising til retargeting

Der er visse ting, du kan gøre for at maksimere din ROI uden at det koster dig en formue. Retargeting bliver mere og mere populært, fordi det kan hjælpe med at sikre, at dine annoncer kommer ud til de mennesker, som med størst sandsynlighed interagerer med din dem og ender med at købe.

Retargeting fungerer på den måde, at det målretter din markedsføring mod forbrugere, der tidligere har interageret med dine annoncer eller dine produkter. En forbruger, som allerede kender dit brand, og som vigtigst af alt sætter pris på dit produkt, vil med større sandsynlighed respondere positivt på dine annoncer.  Formålet med retargeting er at gøre tidligere forbrugere til faste kunder. Dette skaber et marketingsøkosystem som kan generere salg, mens dit team kan bruge sin tid på at nå et nyt publikum. En sund balance mellem at finde nye kunder og retargeting er en god måde at optimere din kampagnes potentiale gennem eksisterende og nye markeder. 


4. Test, test, test


Hvis der er noget i din kampagne, der ikke virker, bliver du nødt til at kigge nærmere på det, så du kan finde en løsning. Selv hvis dele af din kampagne performer godt, kan det skabe en endnu bedre performance, hvis du bliver ved med at teste forskellige ting. Det smukke ved betalt annoncering er, at du nemt kan finde data på, hvordan hver enkelt annonce performer. Dette gælder i særdeleshed native-annoncer på mediesider. Det tager lidt tid at lære native advertising at kende, og du kan bruge meget tid på at finpudse dine kampagner. I en anden blogpost giver vi dig 6 måder, du kan optimere din native advertising-kampagne, og det første vi kommer ind på, er dine kampagnemål. Når du ved, hvad du gerne vil opnå, kan du definere dine KPI’er, så de hjælper dig med at holde snuden i sporet.

Hos Readpeak hjælper vi mere end 2000 virksomheder i Norden med at bygge, køre og optimere native advertising-kampagner. Vores kunder inkluderer BMW, Zmarta Group og Docrates. Vores mål er at få din native-annoncekampagne til at fungere for dig. Hvis du har spørgsmål til vores team, kan du altid booke en demo med os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse