Så fungerar native annonsering

Lär dig mer

Vad är native annonsering?

Läs mer

Varför är native så effektivt?

Läs mer

Hur kommer jag igång med native?

Läs mer

Vad är skillnaden mellan Content Native och Product Native?

Läs mer

Tutorial Video: Så bygger du en native-kampanj på 15 minuter

Läs mer
Blogg
readpeak native annonsering

5 verktyg för att boosta din native annons kampanj

Readpeak är den snabbast växande naive annonsplattformen i Norden. Vårt uttalade uppdrag är att göra native annonsering så enkelt och effektivt som möjligt, så att du kan driva försäljning och engagemang till dina produkter eller tjänster. Idag delar vi med oss av våra favoritverktyg som du kan använda i kombination med vår plattform för at boosta din nästa native annonskampanj. Låt oss börja!

Läs mer

Hur fungerar Readpeak?

Readpeak är en annonsplattform specialiserad på native annonsering. Målet är att göra det så enkelt som möjligt för annonsörer och byråer att bygga smarta och kraftfulla native kampanjer.

Att registrera sig på Readpeak och bygga native kampanjer är kostnadsfritt. Man betalar endast för klick i en aktiv annonskampanj.  

Readpeak är specialiserad på flera punkter

Vi optimerar er kampanj automatiskt. Det enda ni behöver göra är definiera ett maxpris ni vill betala för ett klick från annons till er hemsida. När ni satt maxpriset för ett klick (CPC), så sköter vi hela köpprocessen mellan er kampanj och de publicister hos vilka ni vill synas. Dessutom jobbar våra algoritmer hårt för att få priset så lågt som möjligt för er. Så i de flesta fall betalar ni mindre än ert maxbud.

Vi ser automatiskt till att era native annonser, som består av bild, rubrik och ingress, skalar snyggt på varje sajt. Det betyder att er annons har samma innehåll, men ser olika ut på t.ex. Expressen, Göteborgs-Posten, Nyheter24. Annonsen kommer alltid att se ut som det övriga innehållet på en nyhetssajt. Det är hela poängen med native och vi sköter den processen automatiskt.

Readpeak har många avancerade funktioner för den som vill göra re-targeting och konverteringsoptimering, eller koppla in tracking för klick och visningar i tredjeparts-system som Doubelclick eller Adfrom. Fråga oss för mer information.

När ni skapat er kampanj och den börjar snurra (se video: så skapar ni en native kampanj) kommer ni kunna följa statistik i realtid över kampanjens prestationer. Ni ser vilka annonser som fungerar bäst och på vilka nyhetssidor. Ni kan även följa med konverteringar i kampanjen eller se vilka nyhetssajter som ger den bästa lästiden på er webbsida.

Debiteringen för era kampanjer sker i början av varje månad, och baserar sig på hur stor budget ni använt i era kampanjer föregående månad. Ni kan själv bestämma budgetens storlek. Det innebär att ni inte betalar något på förhand, utan först när ni fått resultat i kampanjen.

Vill du boka ett 30 minuters online-möte med vårt team?

Ett av de bästa sätten att komma igång är att boka ett online demo-möte med oss. Under demo-mötet kommer vi dela med oss av inspirerande case-studies, demonstrera plattformen och dela med oss av de bästa native-strategierna just nu.
Boka demo möte me oss på e-post: support@readpeak.com
eller +46 722 277 007

BOKA DEMO

Eller registrera dig kostnadsfritt på Readpeak direkt

2022 © ReadPeak Oy