Blogi

Tutustu natiivimainonnan ja Readpeakin uusimpiin aiheisiin

Neljä tapaa toimivaan natiivimainontaan vuonna 2022

Mikään maksettu mainoskampanja ei toimi ilman strategiaa niin, että se takaisi erinomaisen sijoitetun pääoman tuoton (ROI). Natiivimainonta on kasvava trendi digitaalisessa markkinoinnissa, jonka tavoitteena on maksimoida maksettujen mainosten tehokkuus innovatiivisilla tavoilla. Mutta miten se tarkalleen ottaen toimii? Ja vielä tärkeämpää, miten saat sen toimimaan seuraavassa markkinointikampanjassasi?

Natiivimainokset toimivat kuten muutkin maksetut mainokset, mutta olennaisella erolla. Natiivimainokset on suunniteltu sopimaan niin saumattomasti julkaisusivulle, että ne näyttävät olevan osa sen luontaista sisältöä (eli natiiveja). Kuluttajat eivät usein pysty erottamaan niitä varsinaisesta sivusta.

Jotta kuluttajien luottamus säilyisi ja että he pystyisivät erottamaan mainokset muusta sisällöstä, natiivimainoksissa on ylimääräinen "Promoted" tai "Sponsored" -tunniste.

Tänään jaamme neljä erilaista tapaa saada natiivimainonta toimimaan. Tavoitteena ei ole kohdistaa kaikkia resurssejasi natiivimainoksiin kokonaisvaltaisemman strategian kustannuksella, vaan maksimoimaan sijoittamasi resurssit. Olemme myös kuulolla auttaaksemme sinua yksinkertaistamaan prosessia ja saamaan natiivimainokset toimimaan puolestasi.

Joten puretaan nämä tavat auki!

1. Aloita oikeiden julkaisijoiden kanssa

Jotta voit markkinoida tehokkaasti, sinulla on oltava vankka käsitys siitä, ketkä ovat ihanteellista yleisöäsi. Vielä tärkeämpänä, mainontaa varten sinun on tiedettävä, missä asiakkaasi viettävät aikaansa verkossa ja kuinka olla heihin yhteydessä kyseisissä medioissa.

Yksi natiivimainosten merkittävä etu on se, että ne ovat vähemmän häiritseviä kuin muut maksetut mainokset. Koska ne sulautuvat sen sivun virtaan, jolla ne näkyvät, käytä aikaa ymmärtääksesi kunnolla julkaisu-alusta, jolla haluat mainostaa.

Media-alusta jossa julkaiset määrittää usein sen, mitä mainossisällöllä voi tehdä.

Readpeak tarjoaa pääsyn yli 500 premium-tason julkaisijaan auttaen sinua löytämään yleisösi missä tahansa he ovat verkossa. Voit toteuttaa natiivimainoskampanjasi luottavaisin mielin kaikkialla alustallamme. Kanssamme tiedät, että voit helposti löytää oikean julkaisijan isännöimään natiivimainoskampanjaasi.

2. Tee siitä arvokas

On helppoa rakentaa mainoksia myyntipuheen ympärille, mutta on olemassa hyödyllisempiäkin tapoja olla tekemisissä yleisösi kanssa.

Yritä rakentaa mainoksesi kuluttajalle tarjotun arvolupauksen ympärille. Markkinoijana voi olla helppoa keskittyä ensisijaiseen ongelmaasi: kuinka tehdä myynti. Totuus on, että kuluttajat viettävät suurimman osan ajastaan omien ongelmiensa pyörittämisessä, joten esitä mainoksesi ratkaisuna heidän akuuteimpiin tarpeisiinsa.

Mainosten hyödylliset tiedot voivat auttaa lisäämään bränditietoisuutta ja luomaan liidejä tarjoamalla ilmaista lisäarvoa potentiaalisille asiakkaille. Ajattele mainossisältöä keinona vahvistaa itseäsi ja brändiäsi alan johtajana. Tämä voi lisätä kuluttajien luottamusta ja rohkaista ihmisiä oppimaan lisää arvolupauksestasi.

Riippumatta siitä, minkälainen tila sinulla on tekstille, varmista, että täytät sen hyvin kirjoitetulla tekstillä ja arvokkaalla tiedolla. Readpeakin avulla voit maksimoida tekstirakennetta eri vaihtoehdoilla, kuten:

● Teema

● Toimintakehotus (CTA)

● Otsikko

● Artikkelin yhteenveto

● Mainostajan nimi

Teemat ovat kätevä lisätoiminto ja toimintakehotukset ovat aina hyödyllisiä konvertoimaan liidejä. Otsikko, yhteenveto ja mainostajan nimi ovat kuitenkin pakollisia kohtia natiivikampanjan julkaisussa. Mikset käyttäisi Readpeakiä parhaan mahdollisen mainoksen luomiseen?

3. Käytä natiivimainontaa uudelleenmarkkinointiin

On tiettyjä asioita jotka voivat maksimoida sijoitetun pääoman tuottoasteen rikkomatta markkinointibudjettiasi. Uudelleenmarkkinointi on yhä suositumpi tapa varmistaa, että mainoksesi tavoittavat ihmiset, jotka todennäköisimmin reagoivat mainokseesi ja päätyvät ostopäätökseen.

Uudelleenmarkkinointi ohjaa mainoksiisi tai tuotteisiisi aiemmin niistä kiinnostuneita kuluttajia. Kuluttaja, joka on jo tietoinen brändistäsi ja mikä tärkeintä, nauttii tuotteestasi, reagoi todennäköisemmin hyvin mainokseen.

Uudelleenmarkkinoinnin tarkoitus on muuttaa entiset kuluttajat palaaviksi asiakkaisiksi. Tämä luo markkinointiekosysteemin, joka voi tuottaa myyntejä ja vapauttaa tiimisi resursseja tavoittamaan uusia yleisöjä. Hyvä tasapaino uusien asiakkaiden löytämisen ja uudelleenkohdistamisen välillä on erinomainen tapa optimoida kampanjasi potentiaali olemassa olevien ja uusien markkinoiden kautta.

 

4. Testaa, testaa, testaa

 

Jos jokin ei toimi kampanjassasi, on sitä arvioitava ratkaisun löytämiseksi. Vaikka osa kampanjastasi toimisi hyvin, jatkuva testaus voi olla avain ylimääräisen tehokkuuden löytämiseen.

Maksullisen mainonnan ihmeellisyys on se, että voit tarkastella analytiikan avulla kunkin mainoksen tehokkuutta. Tämä pätee erityisesti mediasivustojen natiivimainoksiin.

Natiivimainonnan oppiminen ja tarkentaminen voi viedä vähän aikaa. Toisessa postauksessa annamme sinulle Kuusi tapaa optimoida natiivimainoskampanjasi, kampanjan tavoitteista alkaen. Kun tiedät, mitä haluat saavuttaa, määritä keskeiset suorituskykyindikaattorit (KPI), jotka auttavat sinua seuraamaan edistymistäsi.

Autamme Readpeakissä yli 2000 pohjoismaista yritystä rakentamaan, toteuttamaan ja optimoimaan natiivimainontakampanjoitaan. Asiakkaitamme ovat mm. BMW, Zmarta Group ja Docrates.

Tavoitteemme on saada natiivimainoskampanjasi toimimaan sinulle. Jos sinulla on kysyttävää asiantuntijatiimiltämme voit varata demo-ajan. Odotamme yhteydenottoasi innolla!


Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  on työkalu saavuttamaan  kohderyhmäsi  digitaalisesti  natiivimainonnan  avulla

Rekisteröidy ilmaiseksi
Readpeak käyttäjäksi

readpeak - native annonsering

+3000
bolag använder
Readpeak
i Norden

readpeak - native annonsering

+7000
native kampanjer
per år

readpeak - native annonsering

+2000
publicister
i 5 marknader

Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

5 väärää uskomusta natiivimainonnasta, jotka estävät ottamasta sitä käyttöön

Jokainen, joka osallistuu brändin mainostamiseen on kuullut natiivimainonnasta. Se on yksi nopeimmin kasvavista kansainvälisen mainonnan muodoista. Monille natiivimainonta on kuitenkin vielä toteuttamaton taktiikka. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että natiivimainonta eroaa perinteisistä mainontamenetelmistä, joita meille markkinointikursseilla opetetaan.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Näin luot toimivaa sisältöä natiivimainontaa varten

Sisältö on sisältömarkkinoinnin tärkein osa. Ilman toimivaa sisältöä näkyvyydestä, strategiasta, markkinoinnista tai teknologiasta ei ole hyötyä. Se on kuin onkisi ilman matoa lammessa joka on täynnä kalaa.

So startest Du mit Native Advertising
Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Sarianna Haakanasta Readpeakin Suomen liiketoimintajohtaja

Lue lisää

2022 © ReadPeak Oy