Blogi

Tutustu natiivimainonnan ja Readpeakin uusimpiin aiheisiin

6 tapaa optimoida natiivimainoskampanjasi

Olet aloittanut natiivimainoskampanjan ja saanut joitain tuloksia. Mainoksesi ovat toimineet hyvin, mutta sinulla on tuntuma, että voisit saada parempiakin tuloksia. Jos tämä kuulostaa tutulta, tämä blogi on sinua varten.

Pyysimme natiivimainonta-asiantuntijoitamme Readpeakillä kokoamaan listan tehokkaimmista tavoista optimoida kampanjasi. Jatka siis lukemista ja voit vapauttaa tuotteidesi ja palveluidesi natiivimainoskampanjoiden voiman!

1. Määritä kampanjasi tavoite ja KPI:t

Ennen kuin alat tarkastelemaan dataa, sinun on määriteltävä tavoitteesi. Tämä on todella tärkeää, sillä se vaikuttaa mainoksesi tyylin valintaan. Voit valita haluatko:

• Lisätä verkkoliikennettäsi

• Luoda lisää liidejä

• Lisätä tuotetietoisuutta

• Saada erityisen konversioprosentin nettisivuillasi

 ... tai saavuttaa minkä tahansa muun tavoitteen?

Ilman selkeästi määriteltyä markkinointitavoitetta et voi tietää mitä mitata.

Readpeakillä suosittelemme SMART-tavoitteiden asettamista natiivimainoskampanjallesi.

Specific (Erityinen): Hahmottele kampanjasi erityiset tavoitteet. Varmista, että päämääräsi on selkeä, koska se määrää mainoksesi muodon. Eri tavoitteet saattavat edellyttää erilaisia mainosmuotoja ja luovaa sisältöä.

Measurable (Mitattavissa): Ymmärrä mitkä KPI:t sinun on mitattava kampanjan onnistumisen määrittämiseksi. Olkoon se myyntituotto, hinta pätevästä liidistä tai sivustoliikenne, sinun täytyy tietää tavoitteesi ja osata mitata se. Myös sidosryhmille on tärkeätä ymmärtää, kannattiko kampanjasi vai ei. Täten oikean KPI:n löytäminen on elintärkeää menestyksen mittaamiseksi.

Achievable (Saavutettavissa): Tähtiin tähtääminen on hieno asenne, mutta samalla on oltava realistinen. Kun määrität digitaalisen markkinointikampanjasi tavoitteet, mieti ovatko ne oikeasti saavutettavissa.

Relevant (Asiaankuuluva): Älä unohda miksi yrityksesi on olemassa. Ota huomioon ensiksi liiketoimintatavoitteesi ja sitten rakenna sopiva markkinointikampanja niiden saavuttamiseksi.

Time-bound (Ajallisesti sidottu): Aseta kampanjan tavoitteille määräaika ja laadi aikataulu tulosten mittaamiseksi. Kerättyä dataa voidaan verrata aiempiin tai tuleviin tuloksiin.

SMART-tavoitteiden käyttö on elintärkeätä digitaalisessa markkinoinnissa. Fokusoitu ja tietoihin perustuva lähestymistapa on loistava keino tietää, että olet oikealla tiellä ja saavuttamassa liiketoimintatavoitteitasi.

2. Kohdenna oikeaan yleisöön

Optimoi kampanjasi kohdentamalla se oikeaan yleisöön. Tähän mennessä sinulla pitäisi olla käsitys väestönosasta, jonka haluat kiinnostuvan tuotteestasi tai palvelustasi. Sen sijaan, että asettaisit tuotteesi väärän yleisön eteen, voit mainostaa kohteidesi käyttämillä verkkosivustoilla tai tiedotusvälineissä.

Tutki ja kokoa luettelo kaikista medioista, jotka vastaavat kohdeyleisöäsi tai toimialaasi. Ota kaikki irti jokaisesta näyttökerrasta varmistamalla, että ne sopivat demografisiin tietoihisi. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on erikoistuote tai -palvelu.

Me Readpeakillä poistamme hakuammunnan tästä prosessista. Me auttamme sinua kohdistamaan mainoksesi yleisön erityisiin kiinnostuksen kohteisiin. Voit valita kohderyhmäsegmenttien tai tiettyjen julkaisujen välillä. Voit kohdistaa kuluttajiin myös maantieteellisten alueiden tai kaupunkien perusteella.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi anna koneoppimisalgoritmiemme saattaa mainoksesi ihannekuluttajiesi eteen. Algorytmien kyvyt ylittävät ihmisten taidot jatkuvasti, joten suosittelemme, että kokeilet niitä.

3. Unohda A/B -testaus, aloita A/B/C -testaus

A/B-testaus on hyvä menetelmä, mutta kokeilemalla mahdollisimman montaa variaatiota saat käsityksen siitä, mitkä mainokset saavuttavat yleisösi. Mainontaan liittyy huomattava määrä yrityksiä ja erehdyksiä. Joskus mainosmuoto, jonka luulet toimivan, ei kiinnostakaan yleisöä.

Pienellä sanan, sävyn tai otsikon muutoksella voi olla dramaattinen vaikutus klikkauksiin. Voit kokeilla muuttaa visuaalista sisältöä tai käyttää eri mediaa. Natiivimainoksia kannattaa muokata, kunnes ne ovat juuri sopivia.

Readpeakillä voit valita testattavaksi rajoittamattoman määrän versioita mainoksesta. Tarkista sitten data ja valitse parhaiten suoriutuva mainos tai muokkaa sitä vielä lisää.

Saat pian tuntuman siitä, mistä mahdollinen yleisösi pitää tai on pitämättä.

Alustamme testaa automaattisesti mainoksen ja mainosryhmien eri versiot koneoppimisen kautta saadaksemme parhaan tuloksen natiivimainoskampanjoissasi. Otetaan esimerkiksi BMW:n tapaus. Kampanjassa valittiin kolme erilaista artikkelia, jotka vetoavat laajaan kohdeyleisöön, mutta sisälsivät näkökulmia, jotka kohdistuivat tiettyihin autoharrastajien ryhmiin. Valitsemalla korkealaatuisia sivustoja pienempien erikoiskohdesivustojen kanssa, kampanja oli laaja ja tavoitti hyvin oikean kohderyhmän.

A/B/C-testauksen ansiosta kolmannen artikkelin CPC-hinta oli jopa 9,1 kertaa alempi kuin markkinoiden keskihinta.

4. Säädä panostusta korkean tuloksen tuottavilla sivustoilla

Jokainen media asettaa oman vähimmäishintansa. Readpeakillä näytämme aina, jos olet alle tämän vähimmäishinnan, jotta voit panostaa sivustoon, joka tuo menestystä.

Analysoimalla tulosmittarit näet, mitkä sivustot toimivat hyvin ja mille kannattaa asettaa korkeampi panostus. Korkean tuloksen tuottava sivusto on osoitus siitä, että saavutat kohdemarkkinasi, joten kannattaa nostaa hintaa klikkausten optimoimiseksi.

Saadaksesi klikkaussuhteen (CTR) mahdollisimman korkeaksi, lisää erilaisia mainosvariaatioita tai muokkaa jo olemassa olevia.

5. Muokkaa laskeutumissivuasi ja mainostasi

Toinen tärkeä vinkki on varmistaa, että mainoksesi ja laskeutumissivusi toimivat hyvin yhdessä. Kuvastaako mainos laskeutumissivusi tyyliä? Entä fontti ja viestin tyyli? Varmista, että mainoksesi on johdonmukainen verkkosivustosi kanssa.

Esimerkiksi jos näytät mainosta, jolla on opettavainen ilme, varmista että laskeutumissivulla on sama fiilis ja sävy. Muuten yleisö ei pidä semmoisista yllätyksistä. Pidä lisäksi mainoksesi mahdollisimman aitona. Älä petä yleisöäsi tekemällä mainoksessa suuria lupauksia, joita et lunasta laskeutumissivullasi.

Laskeutumissivusi on erittäin tärkeä ja toivottavasti on jo käynyt läpi joitakin A/B/C -testejä. Yritä saada se vastaamaan mainostasi niin, että se tuntuu saumattomalta, kun kuluttaja klikkaa sitä. Yhtenäinen ääni ja viestintä tuntuu ammattimaiselta ja lisää uskottavuutta.

6. Käytä tätä strategiaa: Sisältönatiivimainoskampanja, jossa on tuotenatiiveja uudelleenkohdistuskampanjoita

Jos luet tätä artikkelia, olet todennäköisesti jo tehnyt joitain natiivimainoskampanjoita ja etsit vinkkejä niiden optimointiin. Tässä se on. Readpeakin tiimi on käyttänyt tätä hyvällä tuloksella joidenkin parhaiden asiakkaidemme kanssa, kuten Zmarta Groupin.

Zmarta Group yhdistää strategiassaan kaksi Readpeakin eri natiivimainostuotetta kampanjansa optimoimiseksi, sisältönatiivin ja tuotenatiivin.

Sisältönatiivia voidaan käyttää luottamuksen ja bränditietoisuuden lisäämiseksi sekä tuotteiden tai palveluiden tiedottamiseksi.

Tuotenatiivia käytetään lisäosana, kun halutaan ohjata kävijä suoraan lomakkeeseen. Tämä sopii erinomaisesti verkkoseminaarikampanjoihin, tapahtumiin tai konversioiden lisäämiseen laskeutumissivulla.

Readpeakin asiantuntijatiimimme suosittelee yhdistämään sisältönatiivimainoskampanjan TOFU:ssa, jotta voit tavoittaa mahdollisimman monta ihmistä. Käytä sen jälkeen tuotenatiivi RETA-kampanjaa parantaaksesi konversioita.

Johtopäätös

Koska kaikki kampanjat ovat erilaisia, ainutlaatuisen maagista reseptiä natiivimainoskampanjasi optimointiin ei ole. Saatat onnistuneesti kokeilla yhtä tai kahta vinkkiä kampanjassasi, tai joskus saatat joutua soveltamaan kaikkia kuutta vinkkiä tulosten maksimoimiseksi.

Erinomaisen digitaalisen markkinointikampanjan avain on tietää, mitä haluat saavuttaa. Näin keskityt tärkeimpiin mittareihin.

Readpeakin asiantuntijatiimimme sanoo aina, että paras strategia on olla luova mainoksesi kanssa. Vaikka sinulla olisi paras alusta ja tappajastrategia, kampanjasi hapuilee jos sisältösi on heikkoa. Tämä ei koske vain natiivimainontaa, vaan markkinointia yleensä.

Toinen vinkki tiimiltämme on pitkäjänteisyys. Paras tapa kerätä tietoja, joita tarvitset kampanjasi optimoimiseksi ja houkuttelevien kampanjoiden luomiseksi, on ”always-on” -sisältö. Kaikki haluavat nähdä nopeita tuloksia, mutta jotkut kampanjat tarvitsevat pidemmän aikavälin. Jos aiot kasvattaa tuotemerkkitietoisuutta ja saada kestäviä tuloksia, tarvitset jatkuvan kampanjan.

Tietysti pienemmällä budjetilla työskenteleville organisaatioille jatkuva markkinointikampanja ei välttämättä ole vaihtoehto. Siksi Readpeak on oikea alusta sinulle!

Alusta on 100% ilmainen, ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai lisämaksuja. Laskutamme sinua budjettisi kulutuksen perusteella, mikä perustuu klikkauskohtaiseen hintaan.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  on työkalu saavuttamaan  kohderyhmäsi  digitaalisesti  natiivimainonnan  avulla

Rekisteröidy ilmaiseksi
Readpeak käyttäjäksi

readpeak - native annonsering

+3000
bolag använder
Readpeak
i Norden

readpeak - native annonsering

+7000
native kampanjer
per år

readpeak - native annonsering

+2000
publicister
i 5 marknader

Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Tästä syystä natiivimainonta toimii B2B yrityksille

Kerromme 2 taustaa siihen, miksi natiivimainonta tehostaa B2B-markkinointia

So funktioniert Readpeak
Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

5+1 vinkkiä oikean sisällön valitsemiseen natiivimainoksillesi

Tässä on viisi erinomaista vinkkiä, joiden avulla voit valita sellaisen sisällön, joka houkuttelee kohdemarkkinoitasi ja saa kaiken irti natiivimainoskampanjoistasi.

Lue lisää
Readpeak - natiivimainonta online-media

Näin luot toimivaa sisältöä natiivimainontaa varten

Sisältö on sisältömarkkinoinnin tärkein osa. Ilman toimivaa sisältöä näkyvyydestä, strategiasta, markkinoinnista tai teknologiasta ei ole hyötyä. Se on kuin onkisi ilman matoa lammessa joka on täynnä kalaa.

So startest Du mit Native Advertising
Lue lisää

2022 © ReadPeak Oy