Sådan fungerer Native Advertising

Læs mere

Hvordan virker Readpeak?

Læs mere

Hvordan kommer vi i gang med native advertising?

Læs mere

Hvad er native advertising?

Læs mere

Hvorfor er native advertising så effektivt?

Læs mere

Video guide: Opret en native kampagne på 15 minutter

Læs mere

Hvad er forskellen på content native og product native?

Readpeak tilbyder to forskellige annonceformater. Content native og product native ligner hinanden i udseende, men den store forskel på dem er, hvad du vil markedsføre.

Content Native

Content native formatet bruges til at markedsføre indhold på din hjemmeside, f.eks. en blogpost, artikel eller en landingsside. Landingssiden skal ligne en artikel som tilbyder læseren at dykke ned i et emne, virksomhed, produkt eller service.

Native advertising på nyhedssider skal følge sidens journalistiske stil. Titlen skal være enkel, skrevet på skrevet på dansk og samtidig være grammatisk korrekt med fulde sætninger og afspejle indholdet på den valgte landingsside.

Product Native

Product native formatet bruges til at markedsføre produkter, webshops, home pages eller kontakt- og tilmeldingsformularer. Dette format har en mere fri form end content native formatet, da de besøgendes trafik fra oprindelige produktkampagner kan dirigeres til enhver form for side, også dem, der ikke er artikler eller blogindlæg.

Som med content native annoncer, skal product native annoncer også have en titel, teaser, billede, tema og en CTA-knap. Product native annoncer bedre formater til salgstitler, tilbud, priser og rabatter.

Strategi og performance

Kort sagt imødekommer de forskellige annonceformater de funktioner du mangler i din marketing. Content native øger anerkendelsen af dit brand og bevidstheden om dets styrker. Klikfrekvensen er generelt højere og du vil have mulighed for at købe et større antal kvalitetslæsere til din hjemmeside. Læsetiden er som regel omkring 1-3 minutter pr. besøg.

Product native formatet er rigtig godt til konvertering af salg, registrering og tilmelding til webinars eller nyhedsbreve. Konverteringsraten er ofte højere ved brug af product native kampagner end ved content native kampagner, og er derfor generelt målrettet mod målgrupper, som er tæt på at tage en købsbeslutning.

Begge formater er nyttige til B2B og B2C marketing og mange bruger endda begge formater på samme tid.

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse

2022 © ReadPeak Oy