Når det kommer til konverteringer, ligger Readpeak i top!

Docrates kræftcenter

Kampagner: 6

Tidsramme: 9 månader

Læsere: 24971

Mål: Konverteringar och aktivering på Docrates webbsajt

Sammenligning mellem: Readpeak/ Native nätverk / Facebook

Læs mere:

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Når det kommer til konverteringer, ligger Readpeak i top!

Docrates kræftcenter er et finsk hospital, der ligger i Ruoholahti, Helsinki, og som er specialiseret i udredning, behandling og genoptræning af kræftpatienter.
Ella Kirjasniemi, Director of Marketing and Communications, håndterer det meste af virksomhedens annoncering internt – fra produktion af content til opsætning af optimeringskampagner. Gennem det seneste år er content marketing blevet fremhævet på digitale kanaler.
Docrates’ marketingteam begyndte at bruge Readpeaks native advertising-værktøj i starten af 2017. Siden er værktøjet blev brugt løbende til at annoncere på forskellige medieplatforme.
Det centrale fokus i Dokrates’ content marketing har været at skabe awareness. Virksomheden har også øget fokus på kontakter, der målbart kan optimeres.

Konverteringsresultater

I begyndelsen af 2018 sammenlignede Docrates flere forskellige marketingkanaler ved at bruge sammenligneligt content og kampagner.
Ud over Readpeaks nativer advertising-platform, inkluderede sammenligningen Facebook og Nordic Native Advertising Network, der også er tilgængeligt i Finland.
Gennem ni måneder blev der målt på, hvordan de 24.971 annonceklik fra forskellige kanaler konverterede på virksomhedens hjemmeside.
Resultaterne viste, hvordan native-annoncering hurtigt haler ind på sociale medier som en stærk content-marketingkanal. Meget indikerer, at det endda overstiger de sociale medier.

Readpeak er ekstremt nem at bruge. Vi har modtaget en hel masse information om vores kapagner, og vi kan håndtere dem internt i vores team.

Ella Kirjasniemi, Director of Marketing and Communications

Konverteringsresultater

Ifølge alle konverteringsindikatorer slår native advertising den trafik, der kommer fra Facebook. Selvom Facebook, som er billigere, også opnåede stærke resultater, når vi for eksempel kigger på læsetid, var der få konverteringer.
Konverteringer gennem Readpeak var op til ti gange bedre end konveringer via Facebook, når vi kigger på hvor mange tider, der blev booket.

Konverteringen via Readpeak var op til 46 % gange højere end Facebook og native netværk for besøg på prissiden.

Tilsammen var Readpeaks konverteringer 2,5 gange bedre sammenlignet med trafik fra Facebook.

Konklusion

Native advertising kan implementeres med mange forskellige platforme eller partnere.
Brugeroplevelserne og platformenes effektivitet varierer – ofte afhængigt af materialet. Selv i denne sammenligning viste Readpeaks optimering sin overlegenhed og slog det konkurrerende native netværk i konverteringsrate.

Dette skyldes til dels, at det med Readpeak er nemt at vælge nøje udvalgte medier. Få annonceringsplatforme giver denne mulighed.
Readpeak har for nyligt lanceret et værktøj til datatargetering, som giver endnu bedre konverteringsrater.
Ella beskriver brugeroplevelsen således: ”Readpeak er ekstremt nem at bruge. Vi har modtaget en hel masse information om vores kapagner, og vi kan håndtere dem internt i vores team.”

2022 © ReadPeak Oy