Blog

Read the latest news
about Native Advertising

5 tools, der kan booste din native advertising kampagne

Readpeak er den hurtigstvoksende native advertising-platform i Norden. Vores mission er at gøre native advertising så nemt og effektivt som muligt, så du kan øge salg og engagement i forhold til dine produkter og services.
I dag deler vi vores yndlingstools, som du kan bruge i kombination med vores platform, og som kan være med til at booste din næste native advertising kampagne.
Lad os komme i gang!


#1. Google Analytics

Readpeak dashboardet giver dig alle dine data et og samme sted. Vi anbefaler dog, at du bruger Google Analytics, hvis du gerne vil have en dybere forståelse for de brugere, der interagerer med dit content. Det gratis tool fra Google gør det muligt for dig at tracke mange aspekter af din native advertising kampagne, så som:

Bounce rate: Hvordan ved du, at du promoverer det rette content? Du tjekker din kampagnes bounce rate i Google Analytics. Bounce rate måler page sessions, hvor der ikke bliver interageret med din hjemmeside, i procent. Kort fortalt måler bounce rate besøgende, som kommer ind på din hjemmeside og smutter igen uden at kigge på andre sider end landingssiden. En session, der tæller som ”bounced” varer 0 sekunder. Bounce rate er essentiel at måle på. Hvis den for eksempel er meget høj, kunne det tyde på, at din sides content er irrelevant eller måske endda forvirrende for dine besøgende.
På den anden side betyder en lav bounce rate, at dine læsere er meget interesserede i dit content; de har ivrigt læst din artikel og har også brugt tid på at kigge sig omkring. Men hvordan ved du, hvilke og hvor mange sider, dine besøgende kigger på?

Lad os se på en anden vigtig metrik, som du bør tracke i Google Analytics…


Page/Session: Page/Session (Average Page Depth) er det gennemsnitlige antal sider, der er blevet set under en session. Det hjælper dig med at blive klogere på, om du driver den type af læsere til dit content, som er interesserede i at finde ud af mere om din virksomhed. Det kan variere fra industri til industri, men du bør sigte efter at have minimum to sider pr session, da det betyder, at dine læsere har set mindst to sider.


Average Session Duration: Den gennemsnitlige varighed pr session er gennemsnitslængden sammenholdt med site visits. Sammen med sider pr session og bounce rate er average session duration en vigtig metrik, der viser hvor længe dine besøgende bliver på din hjemmeside. På sideniveau er det en hjælpsom metrik, idet den indikerer, hvor engagerende en sides content er. Du bør sigte efter at have en sessionsgennemsnitslængde på minimum 2-3 minutter.

Pro Tip: Med Readpeak kan du aktivere Dynamic UTM Parameters, og så genererer vores platform automatisk UTM-parametre for hvert klik. Du behøver ikke gøre noget! Se detaljerne omkring, hvordan denne feature fungerer, her.


#2. Title Generator


En stærk og engagerende overskrift er essentiel for en succesfuld native annonce. Når du bygger native-annoncer, skal du huske, at dine annoncer kommer til at stå ved siden af content af garvede journalister, der ved, hvordan de skal få deres læsere til at klikke på deres artikler.
Det er en udfordring at finde på spændende overskrifter, særligt hvis du altid har kæmpet med at vælge den bedste titel til dine blogindlæg. Hvis du kan genkende det, har vi løsningen: Title Generator.
Denne gratis hjemmeside gør det muligt at skabe op til 700 overskrifter med et enkelt klik! Det eneste, du skal gøre, er at skrive et nøgleord, for eksempel det mest relevante nøgleord relateret til dit produkt eller din service. Så trykker du ”enter”, og så får du en liste med fængende overskrifter, du kan bruge til dine native ads.


Pro Tip: Brug dette tool til at få nye idéer til content. Når du kigger forslagene til overskrifter igennem, som er baseret på dit nøgleord, får du nemt kreative og innovative idéer til at skabe nyt indhold til din blog.

Men hvad hvis du har et hav af idéer, men ikke har tiden eller ressourcerne til at skabe indholdet?


#3. ContentFly


Har der stået “nyt indhold” eller ”nye annoncer” på din to-do-liste alt for længe? Prøv ContentFly, som er en abonnementbaseret platform for skabelse af content og copywriting, og som gør det nemt at få content af høj kvalitet.
Så snart du har sat en profil op, kan du tilføje et brief til det indhold, du mangler. Derefter begynder en af ContentFlys dygtige skabere af content at arbejde på sagen. ContentFly er en virkelig god platform, hvis du ikke har en content creator eller et contentteam in-house.

Den giver dig adgang til pålideligt, kosteffektivt kvalitetscontent.

Pro Tip: Vær så detaljeret i dit brief som muligt, når du beskriver, hvilket content du har brug for. Jo mere information, du giver dem, des meres tilfreds bliver du med slutproduktet.


#4. Canva

Du har brug for billeder med blikfang for at få fat i dit publikum. En af de helt store fordele ved native annoncer er, at de ligger i udvalgte udgiveres nyhedsfeed, markeret som annonce. Men det er kun en fordel, hvis du skaber din annonce med omhu.

Det er en udfordring at skabe de rette billeder til dine native-annoncer, særligt hvis du gerne vil placere dem hos mere end én udgiver. Derfor anbefaler vi at teste flere forskellige billeder, når du skal optimere din native advertising-kampagne.
Canva er en rigtig god og brugervenlig platform inden for grafisk design. Den tilbyder værktøjer til grafisk design og skabeloner til sociale medier, infografikker, marketingplakater, visitkort, e-bøger med mere – herunder billeder til native annoncer.

Med Canva kan du redigere eksisterende billeder, uploade og finpudse dine egne billeder, eller skabe helt nye billeder.
Men det vigtigste er måske, at du ikke behøver erfaring med grafisk design for at skabe visuelt content af høj kvalitet. Takket være det simple interface får du med Canva et stort udvalg af effekter, muligheder for billedredigering, forskellige fonte, forskellige farvepaletter og mulighed for selv at bestemme størrelsen på dine billeder.
Det er et virkelig godt tool, når du skal kombinere det, vi tilbyder hos Readpeak, med content marketing af høj kvalitet, så du kan booste dine native advertising-kampagner.

Pro Tip: Med Canva kan du selv vælge størrelse på dit billede. For at sikre dig, at din native annonce ser godt ud på tværs af sider og placeringer, så brug standardstørrelsen 1200 x 628 – det samme som LinkedIn annoncer.


#5. Hotjar


Tillykke! Dine native-annoncer er nået ud til tusindvis af læsere og har drevet dem ind på din landingsside. Du kan tracke resultaterne med Google Analytics, hvor du kan se detaljeret data på, hvordan din kampgane performer.
Men hvad sker der, når dine brugere er på din landingsside? Læser de dit content? Opfører de sig, som du havde håbet? Hvis ikke, hvordan kan det så være? Med Hotjar kan du finde svar på alle disse spørgsmål. Dette software er et fantastisk tool, som afslører dine brugeres stemmer og adfærd online. Gennem en kombination af feedback og analyseværktøjer, kan Hotjar give dig et godt overblik over, hvordan du forbedrer din hjemmesides
user experience og dine konverterings- og performancerater.


Med Hotjar får du forståelse for, hvordan brugere engager med dit indhold, gennem heatmaps, der visualiserer deres klik og handlinger sammen med optagelser af deres sessions. Denne information kan hjælpe dig med at bygge en robust, datadrevet forståelse for, hvad folk bruger din side til, og
hvordan de bruger den. Måske har dit indhold links, der ikke virker, hvilket irriterede nogle brugere så meget, at de ikke gad browse videre på din hjemmeside. Eller måske kan du se, at de scroller rundt uden at finde det, de leder efter. Eller (vi kan godt lide at være positive) måske ramte du plet med dit indhold, og du fik masser af konverteringer, og nu vil du gerne vide, hvad der fik dine brugere til at følge din CTA, så du kan bruge samme formel næste gang.


Pro Tip: Glem ikke at tilføje Hotjar til dine Analytical Cookies, så du kan få komplet transparens for din hjemmesides besøgende. Før du bekymrer dig om dine brugeres privatliv, vil vi sige, at Hotjar er fuldt ud kompatibelt med General Data Protection Regulation (GDPR). Læs mere om det her.

Konklusion


Nu har vi præsenteret dig for vores yndlingstools til at booste dine Readpeak native advertising kampagner. Tilmeld dig Readpeak nu, så du kan udnytte den powerfulde marketingstrategi til at øge engagement, salg og konverteringer.
Eller book et online møde, hvis du gerne vil lære mere om, hvordan Readpeak kan forbedre din marketing og annoncering. Vores team kan demonstrere vores brugervenlige platform for dig, vise dig inspirerende cases og dele native advertising-strategier, der performer godt for tiden.

Vi kan også snakke om, hvordan native advertising kan passe ind i din organisations behov.


Så kontakt os i dag!

Vil du booke et 30-minutters online møde med vores team?

En af de bedste måder at komme i gang med Readpeak på er at booke et online møde. Under demo-mødet kommer vi bl.a. til at dele nogle inspirerende CASE-eksempler, demonstrere platformen, dele de bedste performance-strategier samt hvordan annoncerne kan tilpasses til din virksomheds behov.
Booke et 30-minutters online møde med vores team :
support@readpeak.com eller +4523293490

Booke Møde

Gratis oprettelse