CASE

BMW

Natiivimainonnan voima, kun se toimii parhaimmillaan!

BMW

Kampanja: BMW Always - On

Toimisto: Amplifi, Dentsu

Ajanjakso: Elokuu 2020

Lukuaika: 20 355

Formaatti: 3 kpl kampanjasivuja/6 kpl mainosversioita

Parhaat tulokset tuottaneet sivustot: Dagens Industri, Affärsvärlden, Göteborgs-Posten, IDG.se, Nyteknik, Allt för föräldrar

Tavoite: Korkealaatuinen ja optimoitu kävijäliikenne

Keskiarvo CTR: 0,72 %

Keskiarvo  CPC: 2,13 SEK


Opi lisää

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.

Varaa demopalaveri sähköpostitse: support@readpeak.com
tai +358 40 653 9996

Kampanjan tausta

BMW:llä on erittäin toimivaa ja tuloksellista natiivimainontaa. BMW:n kampanjoissa on yhdistelty aina päällä olevaa materiaalia kampanjaspesifeihin artikkeleihin. Tässä tapauksessa oli kyse aina päällä -kampanjasta jossa oli kolme erilaista viestiä, joilla pyrittiin tavoittamaan kohdeyleisöä.
BMW:n kampanja oli Dagens Industri:ssa sekä omalla laskeutumissivullaan bmw.se -sivustolla.

Materiaali ja mediavalinnat

Kampajaan valittiin kolme erilaista artikkelia valittiin, jotka puhuttelevat laajaa kohdeyleisöä, mutta joissa myös oli näkökulmia jotka puhuttelivat tiettyjä autoharrastajien kohderyhmiä.

Korkealaatuisten sivustojen valinnalla yhdessä pienemmän markkinaraon erikoissivustojen kanssa saatiin sekä laajuutta kampanjalle että tavoitettiin oikea kohderyhmä.

Parhaat tulokset tuottaneet sivustot: Dagens Industri, Affärsvärlden, IDG.se, Göteborgs-Posten, Nyteknik, Allt för föräldrar

Tässä joitakin esimerkkejä tuloksellisista natiivimainoksista 

9 tavallista myyttiä sähköautoista


Ensimmäisen artikkelin parhaalla versiolla oli CTR keskiarvo 1,45 % ja parhaimmassa ympäristössä CTR oli 5,81 %. Ohjelmallisen optimoinnin ansiosta CPC:n hinta jokaiselle artikkelin klikkaukselle 6,2 kertaa alhaisempii kuin markkinoiden keskihinta.

Onko sähköautojen akkujen valmistus ympäristöystävällistä? 


Toisen artikkelin parhaalla versiolla oli CTR keskiarvo 0,65 % ja parhaassa ympäristössä CTR oli 4,37 %. Parhaassa mediaympäristössä artikkelin CPC oli jopa 8,1 kertaa alhaisempi kuin markkinoiden keskihinta.

Tulevaisuuden ladattavassa autossa on 600:n hevosvoima

Kolmannen artikkelin parhaalla versiolla oli CTR keskiarvo 0,58 % ja parhaassa ympäristössään 5,01 %. Parhaassa mediaympäristössä oli artikkelin CPC hinta jopa 9,1 kertaa alhaisempi kuin markkinoiden keskihinta. Readpeakin alustan avulla olemme nähneet erittäin hyviä tuloksia BMW:lle. CTR ja CPC ovat olleet huipputasoa.

Gabriel Dal - Amplifi, Dentsu

Tulos

Fantastinen tulos! BMW on vahva tuotemerkki ja heidän kanssaan oli erittäin mukava työskennellä. Sisältö on usein hyvin tuotettua ja luotu sitouttamaan yleisöä. 

Mutta jotta tulokset saavuttavat tällaisen tason, on se ainutlaatuista. 

Kampanjan CTR keskiarvo: 0,72 %
Paras CTR sivustotasolla: 5,01 %
Kampanjan CPC keskiarvo: 2,13 SEK
Paras optimoitu  CPC sivustotasolla: 0,80 SEK (7946 klikkausta)

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kampanja on ollut menestys, jota jokainen osatekijä tuki parhaalla tavallaan. Kampanja oli ”by the book”, jossa sisältö ja tekniikka pelasivat yhteen parhaalla tavalla yhdistettynä eri osapuolten hyvään yhteistyöhön. Odotamme innolla BMW:n sisältöjen kanssa työskentelyä jatkossakin ja ohjelmallisen natiivimainonnan rajojen rikkomista sen suhteen, mikä on mahdollista.

Haluatko varata 30 minuutin verkkopalaverin tiimimme kanssa?

Yksi parhaimmista tavoista päästä alkuun Readpeakin kanssa on varata verkkopalaveri. Demo-palaverin aikana jaamme inspiroivia CASE-esimerkkejä, esittelemme alustaamme ja jaamme parhaiten toimivia natiivistrategioita tällä hetkellä. Samalla keskustelemme siitä, miten natiivimainonta voisi sopia teidän tarpeisiinne.
Varaa aika etäesittelyyn kanssamme joko sähköpostitse support@readpeak.com tai puhelimitse +358 40 653 9996

VARAA DEMOPALAVERI

 Readpeak  is a platform to reach your  target audience through  native advertising 

Signup to Readpeak for free

readpeak - native annonsering

+3000
BUSINESSES IN THE
NORDICS USE
READPEAK

readpeak - native annonsering

+7000
NATIVE CAMPAIGNS
PER YEAR

readpeak - native annonsering

+2000
PREMIUM PUBLISHERS
IN EUROPE

2022 © ReadPeak Oy